You are here: Home » Audio & video » Review; Cellularline Attitude BT oordopjes

Review; Cellularline Attitude BT oordopjes

geschreven door Constance

De afgelopen weken ben ik heel druk geweest met het testen van allerlei leuke nieuwe gadgets, en de aankomende dagen ga ik diverse reviews publiceren. Als 1e bijten de Cellularline Attitude BT oordopjes het spits af.

De Cellularline Attitude BT headset is speciaal ontwikkeld voor sportliefhebbers aangezien de oordopjes, door de IPX5 certificatie, volledige bescherming biedt tegen zweet en water want ze zijn spatwaterdicht. Maar let op; je kan er niet mee zwemmen.

Je laadt de headsetdopjes op in de speciale case/powerbank en je kan de dopjes 6x opladen voordat ook de case/powerbank aan de lader gelegd moet worden. En zodra je de earset in de case legt, worden ze automatisch bij- of opgeladen. En de case is een snellader, dus na slechts 15 minuten zijn ze alweer voor 50% vol.

De accu en de antenne zitten ook in de dopjes verwerkt en hierdoor heb je altijd een haarscherpe verbinding én geluid, of je nu gebruik maakt van de FM-radio of je eigen muziek. En tijdens een vliegreis heb je ook geen last van achtergrond geluiden want de dopjes hebben ‘noise cancelling’.

Je kan kiezen uit 6 verschillende modellen ‘earbuds’ en er worden ook 2 haakjes geleverd zodat je de oordopjes in je oorschelp kan ‘hangen’ zodat nog meer vrijheid hebt tijdens het hardlopen en je niet bang hoeft te zijn dat je er eentje verliest.

Mijn vaste lezers weten het inmiddels, een gelukkig huwelijk tussen mij en in-ear dopjes zat er nog steeds niet in, maar ook daar is nu verandering ingekomen. Want doordat er zoveel verschillende modellen earbuds meegeleverd worden, zat er zelfs voor mijn, hele kleine gehoorgang, een model bij waarmee ze goed bleven zitten. En door speciale oorhaakjes weet ik zeker dat ik ze niet kan verliezen.

Het ‘pairen’ met mijn smartphone ging heel gemakkelijk en vlot (wat een genot is het toch dat de BT verbinding van nu zoveel beter is dan een aantal jaren geleden) en het geluid is echt heel goed. Niet teveel bass (ik ben tenslotte een vrouw en ‘wij’ houden niet zo van zware bass tonen)  maar een mooi helder geluid.

Behalve muziek luisteren kan je de Attitude ook gebruiken voor telefoongesprekken. Je kan ervoor kiezen om beide oordopjes aan te zetten maar ook voor 1 dopje en dat vond ik, voor een telefoongesprek ideaal, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Een luisterboek beluisteren of muziek is met 2 dopjes in weer fijner. En als je bijv. in de trein zit en er wordt iets omgeroepen haal je heel snel 1 dopje uit je oor en je hoort dan wat er wordt gezegd en kun je toch je muziek blijven beluisteren.

Conclusie; de Cellularline Attitude BT oordopjes zijn heel multifunctioneel, en doordat je voor kan kiezen om 1 of 2 dopjes te gebruiken, ook nog eens veiliger dan een ‘normale’ headset. Want met slechts 1 dopje in je oor ben je niet geheel ‘afgesloten’ van de wereld en hoor je toch nog steeds wat erom je heen plaatsvindt. En dat is zeker, in het verkeer of op de fiets, belangrijk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com