You are here: Home » Accessoires » FREITAG opent haar 1e winkel in Nederland

FREITAG opent haar 1e winkel in Nederland

geschreven door Constance

Vandaag is het zover, de 1e FREITAG store van Nederland opent haar deuren in hartje Rotterdam en kan je hiere terecht voor het volledige assortiment.

Al bijna 25 jaar blaast FREITAG nieuw leven in het grootste afvalproduct van het langeafstandsvervoer van Europa, nl. dekzeilen. FREITAG tovert ze om tot functionele, duurzame tassen en accessoires. Na Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk en Italië heeft de tassenmaker uit Zürich eindelijk het vlakke Nederland ontdekt.

De 1e FREITAG Store in Nederland is opgezet in samenwerking met de lokale concept store EDUARD Leiden. Rotterdames en -heren kunnen het volledige assortiment en ongeveer 2000 tassen binnenkort komen bewonderen in de Van Oldenbarneveltstraat 137 in hartje Rotterdam en vind je hier de grootste keuze van Nederland.

FREITAG verkoopt zijn tassen en accessoires wereldwijd via 460 geselecteerde verkooppunten en in 21 FREITAG Stores. Van Zürich tot Tokyo, en vanaf nu dus ook in Rotterdam.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com