Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Chalrose Saddlebag De Chalrose Saddlebag
  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
  • Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go
  • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
shoppen

Moederdagtip; By LouLou zomercollectie 2016

De By LouLou zomercollectie 2016 is geïnspireerd op de Bretonse kust, maw. zon, zee, zand en wind.
De collectie is verfrissend, levendig en stoer, met natuurlijke kleuren als zandbeige, rotsgrijs, cognac, taupe en verschillende blauwtinten. Deze zachte kleuren worden afgewisseld in diverse leersoorten; van classy en glad tot meer vintage en geprint. Met de multifunctionele lederen accessoires van By LouLou heb je altijd alle essentials binnen handbereik.

byloulou

Ga jij het liefst dansend de zomer door? Ga dan voor de Fanny Pack in Vintage Croco. Dankzij het
handige cross body bandje is dit model dé festival musthave bij uitstek. Reis je voor je werk vaak van
plek naar plek? Kies dan voor de stijlvolle 13Bag in Sahara. Deze ruime handtas in een robuuste,
maar zachte leersoort is verkrijgbaar in grijs, cognac en navy blauw en biedt met gemak ruimte voor
je laptop of tablet.

Eyecatchers dit seizoen zijn de lederen Smart Little Bags in verschillende blauwe leersoorten als Marvelous Mermaid, Jeans Blue en Petrol Botanic. Een van de eyecatchers dit seizoen is de 02Pouch. Een handige bucketbag met een perfect aantal kleine vakjes. Ook de 12Bag, in small en medium, is onmisbaar deze zomer. Tot slot is de ultieme crossbody bag 10BagXL, met vakjes voor o.a. je smartphone, sleutels en make-up, perfect voor een zomers festival waar je danst tot ver na zonsondergang.

Centraal in de nieuwe collectie staan drie prachtige leersoorten: Tiger Lily, Sahara Leer en Golden Girl. Vakantieplannen? Travel in style met de nieuwe lederen by LouLou paspoorthoesjes. Ga je voor een ‘street chique’ uitstraling, kies dan voor de Italiaanse leersoort Tiger Lily. Voor een robuuste, maar zachte ‘naked leather’ look, is het Sahara Leer in een zanderige beige kleur perfect. Glamour vind je bij de Golden Girl. Een zachte anaconda leersoort in aqua blauw met als finishing touch een gouden schittering.

Jewellery by LouLou kent dit seizoen met name robuuste zilveren en roségouden sieraden, in combinatie
met stoere en deels lederen items. Net als de tassencollectie zijn de armbanden, colliers en armbanden ontworpen met een krachtig, vrij en levendig gevoel als uitgangspunt. De sieraden, gemaakt van brons, zijn verguld met een zilveren of roségouden laagje. Dankzij een extra beschermlaag blijven de kleur, glans en kwaliteit van de sieraden gewaarborgd.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?