You are here: Home » Accessoires » gb Pockit, de kleinste buggy ter wereld

gb Pockit, de kleinste buggy ter wereld

geschreven door Constance

gb heeft een complete collectie van iconische, hightech wandelwagens en autostoeltjes. En met de innovatieve gb Pockit, de kleinste inklapbare buggy ter wereld, bieden zij de oplossing van de toekomst voor de ouders van vandaag.

gb_POCKIT met handtas

De gb Pockit heeft een afmeting van 30 x 18 x 35 cm en een gewicht van slechts 4,3 kg breekt de gb Pockit niet alleen alle verwachtingen, maar ook alle records, want hij is sinds 2014 de onbetwiste houder van het Guinness wereldrecord voor „kleinste buggy”. Dit miniwonder past in een handtas, maar is toch stevig genoeg om je moeiteloos in het alledaagse stadsleven te begeven. De genialiteit van de gb Pockit zit hem in hoe snel (een kwestie van seconden) en hoe klein de buggy kan worden ingeklapt, met twee vouwopties.

De alledaagse inklapoptie is perfect om de buggy terzijde te parkeren in een restaurant of galerie; de ultracompacte inklapoptie gaat nog een stapje verder en maakt het mogelijk de buggy op te bergen in een koffer, een bagagevak in het vliegtuig of onder een stoel in de trein. Voor beide opties geldt dat duwen en dragen slechts twee stappen van elkaar verwijderd zijn. En beide opties zijn een doorbraak voor gebruik in het openbaar vervoer en voor het wegbergen in je auto of thuis.

In gebruik heeft de Pockit alle kwaliteiten die ouders verwachten van een gb Gold-product: voldoende ruimte onderin voor spullen en boodschappen, de meest geavanceerde veiligheidstechnologie, vlekkeloze designelementen die door toonaangevende vakmensen zijn ontwikkeld, en voorwielvergrendeling voor
uiteenlopende terreinen. En toch blijft deze buggy licht van gewicht en uitzonderlijk solide.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com