You are here: Home » Ladygadgets » Mail & Win; Epson EcoTank Printer

Mail & Win; Epson EcoTank Printer

geschreven door Constance

Zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen heeft Epson een nieuwe serie printers gelanceerd, en dit zijn de EcoTank printers. Ik ga er binnenkort een Epson EcoTank printer voor jullie testen, dus daarover binnenkort meer.

allget-2550-22-

Maar het wordt nog veel leuker want ik mag 1 van mijn lezers/lezeressen blij gaan maken met een Epson EcoTank printer! De EcoTank printers werken met losse navulbare inktflesjes ipv. inktcartridges en ze gaan wel 2 jaar lang mee. Maw. je hoeft je 2 jaar lang niet druk te maken of je genoeg inkt hebt voor het werkstuk van je kind of het kopietje van je paspoort. En mocht je inkt nodig hebben, dan zijn de kleuren los te bestellen, voor slechts euro 10,- per flesje.

Hoe kan jij kans maken op deze superzuinige Epson EcoTank printer? Dat is heel eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is antwoord te geven op deze vraag; Wat kunnen alle Epson EcoTank printers, behalve printen? Mail het antwoord, voor 17 april as., naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht.)

(De spelregels voor de Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)

 

Gerelateerde artikelen

7 reacties

Jacqueline de Waal 14 maart 2016 - 08:05

Wauw die is zo welkom een prachtige printer!

Reageer
Edine van den Ende 14 maart 2016 - 08:59

Deze zal goed van pas komen omdat mijn dochter vaak printen moet voor haar opleiding!.

Reageer
Netta 14 maart 2016 - 11:45

Wat een mooie printer is dit. Wel heel gemakkelijk.

Reageer
jan uffels 14 maart 2016 - 14:36

scannen

Reageer
Constance 15 maart 2016 - 17:45

Jullie moeten je antwoorden mailen naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com anders ding je niet mee naar de prijs.

Reageer
Sandra de Vos 16 maart 2016 - 07:27

Lijkt me geweldig. Zeker met de grote vulling van de zwarte tank. Ik maak fotokandelaars en print veel op zwart/wit dus dit lijkt mij ideaal.

Reageer
Test; Epson Ecotank Printer - Lifestyle.blogo.nl 13 april 2016 - 05:38

[…] Mail & Win; Epson EcoTank Printer […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com