Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • Feraggio pumps zijn de perfecte pumps Feraggio pumps zijn de perfecte pumps
  • L.K.Bennett Wedding Collectie L.K.Bennett Wedding Collectie
  • Saucony Spring Summer collectie Saucony Spring Summer collectie
  • Lever oude schoenen in voor de Kledingbank Lever oude schoenen in voor de Kledingbank
shoppen

L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana

L.K.Bennett is, voor de voorjaars-, zomercollectie 2016, een samenwerking aangegaan met het Britse designer schoenenmerk Bionda Castana. En deze limited edition collectie zal wereldwijd worden gelanceerd op 10 februari 2016.

lk bennett bionda

Voor deze collectie zijn aan de hand van zes verschillende stijlen 20 designs gemaakt, passend bij de jeugdige en speelse esthetiek van Bionda Castana. Er is een collectie neergezet, die een ode brengt aan het Britse Design, door tegelijkertijd de tijdloze stijl van L.K.Bennett te omarmen.

De designs bevatten unieke elementen zoals zachte, vrouwelijke schelpranden en grafisch geblokt leer. En de kleuren van de designs zijn raspberry, zeeblauw, pastel roze, gebroken wit, korenbloemblauw en zwart.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?