You are here: Home » Shoppen » BY LOULOU; de Christmas Collection

BY LOULOU; de Christmas Collection

geschreven door Constance

Het Nederlandse tassenmerk By LouLou heeft een speciale Christmas Collection en deze bestaat niet alleen uit de handige tasjes maar er is nu ook een complete sieradenlijn.

byloulou

De By LouLou’s Christmas Collection 2015 bestaat uit een complete selectie tassen in de stijlvolle kleuren zwart, crème-goud en roségoud, passend bij iedere outfit en gelegenheid. En met de lederen accessoires van By LouLou heb je tijdens een avond uit altijd alle essentials binnen handbereik.

Wanneer je outfit een echte eyecatcher nodig heeft, is de Wild Jaguar Clutch perfect. Deze stoere tas kan als clutch in de hand gedragen worden, maar heeft ook een handig bandje om hem cross body te dragen. Op zoek naar een garantie voor een perfecte, witte kerst? Met de crème en lichtgouden details van de elegante Golden Girl clutch of Golden Girl SLB is je partylook direct af.

jewellery by loulou

Naast de lederen accessoires is er nu ook een Jewellery by LouLou collectie. Net als alle accessoires van by LouLou zijn ook de sieraden geïnspireerd op het prachtige Parijs. Iedere armband en elk collier is dan ook voorzien van een liefdesslotje, bekend van de Pont des Arts aan de Seine in de stad van de liefde.
De collectie is ontworpen met de sleutelwoorden elegant, street chic en tijdloos als uitgangspunt. De sieraden gemaakt van brons, zijn verguld met een zilveren, gouden of rosé gouden laagje. En dankzij een extra beschermlaag blijven de kleur, glans en kwaliteit van de sieraden gewaarborgd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com