Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap
  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn
  • Lipault Collection Capsule Lipault Collection Capsule
shoppen

BY LOULOU; de Christmas Collection

Het Nederlandse tassenmerk By LouLou heeft een speciale Christmas Collection en deze bestaat niet alleen uit de handige tasjes maar er is nu ook een complete sieradenlijn.

byloulou

De By LouLou’s Christmas Collection 2015 bestaat uit een complete selectie tassen in de stijlvolle kleuren zwart, crème-goud en roségoud, passend bij iedere outfit en gelegenheid. En met de lederen accessoires van By LouLou heb je tijdens een avond uit altijd alle essentials binnen handbereik.

Wanneer je outfit een echte eyecatcher nodig heeft, is de Wild Jaguar Clutch perfect. Deze stoere tas kan als clutch in de hand gedragen worden, maar heeft ook een handig bandje om hem cross body te dragen. Op zoek naar een garantie voor een perfecte, witte kerst? Met de crème en lichtgouden details van de elegante Golden Girl clutch of Golden Girl SLB is je partylook direct af.

jewellery by loulou

Naast de lederen accessoires is er nu ook een Jewellery by LouLou collectie. Net als alle accessoires van by LouLou zijn ook de sieraden geïnspireerd op het prachtige Parijs. Iedere armband en elk collier is dan ook voorzien van een liefdesslotje, bekend van de Pont des Arts aan de Seine in de stad van de liefde.
De collectie is ontworpen met de sleutelwoorden elegant, street chic en tijdloos als uitgangspunt. De sieraden gemaakt van brons, zijn verguld met een zilveren, gouden of rosé gouden laagje. En dankzij een extra beschermlaag blijven de kleur, glans en kwaliteit van de sieraden gewaarborgd.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?