Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag cadeautip; Carmen Sonic Facial Cleansing Brush Moederdag cadeautip; Carmen Sonic Facial Cleansing Brush
  • Kruidvat lanceert Skinscience Purifying Cleansing System Kruidvat lanceert Skinscience Purifying Cleansing System
  • Philips introduceert nieuwe VisaPure opzetborstel Philips introduceert nieuwe VisaPure opzetborstel
shoppen

Test; Foreo Luna Mini gezichtsborstel

Zoals jullie weten heb ik, in het verleden, de Philips Visapure uitgebreid getest en ik moet zeggen; ik ben nog steeds fan! (Lees mijn review over Visapure hier na.) De Visapure heeft 1 nadeel, vind ik; hij is onhandig groot om mee te nemen op reis, zeker als je, net als ik, regelmatig met alleen een handbagage-trolley reist. Dus toen mij gevraagd werd of ik de Foreo Luna Mini gezichtsborstel wilde testen hoefde ik niet lang na te denken ūüôā

foreo luna mini in doos

 

Het merk Foreo was mij niet onbekend, want ik heb de Luna, en de ISSA tandenborstels, al geruime tijd bij de Amerikaanse vestigingen van Sephora zien liggen.  Ik heb zelf de Foreo Luna Mini gekregen, deze is tenslotte het kleinste, dus het gemakkelijkste, mee op reis te nemen.  Verder is er nog de Luna Men (speciaal voor de mannenhuid bedoelt) en de Luna. De Luna is er in 4 kleuren; felblauw voor de gecombineerde huid, roze voor de gevoelige/normale huid en wit voor de gevoelige huid. De Luna mini is voor elk huidtype te gebruiken.

in de doos

Alle Luna modellen kan je opladen, met behulp van de bijgeleverde kabel, in de USB poort van je laptop of ¬†pc, of je steekt de kabel in een speciale usb-stekker en doet deze in het stopcontact. Eenmaal opgeladen gaat ie een half jaar mee, bij 2x daags gebruik. De Foreo Luna Mini heeft 2 standen, en in het begin lijkt het geluid en het trillen op een totaal ander apparaat ūüėČ en dat is best grappig. De Mini heeft 3 verschillende zones en ikzelf heb een beetje¬†ge√ęxperimenteerd welke zone ik het beste kon gebruiken. (Ik ga dan ook geen advies geven want dit is iets dat je echt zelf moet ondervinden.)

voorkant

 

Ik gebruik elke avond een zeepachtige gel voor de reiniging van mijn gezicht en in de ochtend verfris ik altijd mijn gezicht met een lotion, voordat ik mijn dagcrème/serum/facial oil opbreng. Doordat de Luna Mini ook mee onder de douche kan, gebruik ik deze nu ook in de ochtend, onder de douche. En ik merk dat mijn crèmes/serums/facial oil nu veel intensiever hun werk kunnen doen. In de avond is mijn gezicht na afloop heerlijk fris en schoon. Wat ik wel een klein nadeel vind, is dat de Luna niet geschikt is voor een scrubcrème want de korreltjes gaan tussen de siliconenborsteltjes zitten. Maar dat weegt niet op tegen het feit dat de Luna Mini lekker klein en handzaam is.

instructie luna mini

 

Conclusie; De Foreo Luna Mini is ideaal voor iedereen, die net als ik, vaak op reis is. Hij is compact en gemakkelijk schoon te maken en af te drogen en reinigt mijn huid echt grondig. Hij is geschikt voor elke reinigingsmelk of Рgel alleen moet je geen scrub gebruiken want die combi gaat niet goed. (En als ik mijn huid wil scrubben dan gebruik ik thuis de Philips Visapure.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?