You are here: Home » Ladygadgets » Huawei lanceert de Huawei P8lite

Huawei lanceert de Huawei P8lite

geschreven door Constance

Na de lancering, een paar weken geleden, van de Huawei P8 is vanaf nu ook de Huawei P8lite in Nederland beschikbaar.

Huawei-P8Lite

De Huawei P8lite (in zwart met een zilveren zijrand en wit met een gouden rand) is een zeer veelzijdige smartphone die alle kenmerken van de populaire P-serie van Huawei in zich heeft: stijl, functionaliteit en betaalbaarheid. En net als de grote broer P8 is de P8lite gemaakt uit luxe materialen en heeft ie een 13 MP camera aan de achterkant en een 5 MP camera aan de voorkant. Het toestel heeft niet alleen een mooi design, maar is ie ook heel dun en ‘lite’. Hij weegt slechts 131 gram en dat is inclusief de 2200 mAh batterij. De P8lite heeft een 5,0 inch HD-scherm, 2GB werkgeheugen en 16 GB intern geheugen, uitbreidbaar via MicroSD.

De P8lite (€ 249,00) heeft Android 5.0 Lollipop en heeft Huawei Emotion UI 3.1, en ondersteunt 4G LTE Cat4, zodat je snel kunt downloaden en uploaden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com