You are here: Home » Ladygadgets » Vaderdag tip; Oris Divers Sixty-Five duikhorloge

Vaderdag tip; Oris Divers Sixty-Five duikhorloge

geschreven door Constance

Het horlogemerk Oris is terug in de tijd gedoken en presenteert vol trots de Oris Divers Sixty-Five duikhorloge, en dit is een nieuwe editie van het duikhorloge dat 50 jaar geleden zijn intrede deed in de Oris collectie.

image002

De nieuwe Oris Divers Sixty-Five heeft de retro look van het origineel uit de jaren 60, maar is met behulp van 21e-eeuwse horlogemakerstechniek compleet up-to-date gebracht. De horlogekast heeft nu een meer eigentijdse diameter gekregen, van 40mm, en is gemaaakt uit roestvast edelstaal. Het vintage geïnspireerde sterk gewelfde glas is gemaakt van krasvast saffierglas en voorzien van een anti-reflectie coating aan de binnenzijde om onder water schitteringen te verminderen en de leesbaarheid te vergroten.

Het horloge is waterdicht tot 10bar/100meter en heeft een geschroefde edel stalen kroon. Het automatische Oris kaliber 733 vormt de aandrijving voor uren-, minuten- en centrale secondewijzer, plus de datumfunctie op 6 uur. De stalen kastbodem is voorzien van hetzelfde historische Oris embleem als het origineel uit 1965. De Oris Divers Sixty-Five wordt gedragen met een zwarte stoffen of rubberen band met roestvrijstalen gesp.

01 733 7707 4064-07 5 20 22 FC- Oris Divers Sixty-Five_HighRes_3490

De Oris Oris Divers Sixty-Five is vanaf nu leverbaar, dus een perfect Vaderdag cadeau (en verjaardags-, Sinterklaas- en Kerstcadeau).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com