Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

Zuiver OSB bijzettafel

Ben je op zoek naar een bijzettafel die niet teveel ruimte inneemt als je hem niet nodig hebt? Dan is de Zuiver OSB bijzettafel de ideale oplossing.

zuiver osb bijzettafel

De Zuiver OSB bijzettafel is er in 2 maten en in 3 kleuren. (OSB staat voor Oriented Strand Board.) Het ronde blad is gemaakt van 18 mm dik OSB en daarna is ie met blanke lak afgewerkt. De randen en poten zijn in drie kleuren verkrijgbaar en de poten zijn opklapbaar, dus als je het tafeltje niet nodig hebt, berg je hem eenvoudig op. OSB platen zijn ideaal als je van minimalistisch en natuurlijke materialen houdt. Het geeft een industriƫle touch aan je huis en is overal mee te combineren.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?