Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
  • L.K.Bennett Wedding Collectie L.K.Bennett Wedding Collectie
  • Lever oude schoenen in voor de Kledingbank Lever oude schoenen in voor de Kledingbank
  • Sacha lanceert Sneakerlijn Sacha lanceert Sneakerlijn
shoppen

Saucony Spring Summer collectie

De dagen worden weer langer en dan is het buiten sporten altijd favoriet. Het hardloopmerk Saucony heeft haar Spring Summer collectie gelanceerd. En deze lente kan je, dankzij Saucony meer dan alleen je hoofd koel houden.

sauconyDe twee nieuwe collecties van de lente zorgen namelijk dat renners fris en koel kunnen blijven. De collecties SPEED OF LITE en FREEDOM laat je weer ademen! En bij een goede set hoort natuurlijk ook een matching paar sportschoenen uit de Saucony Spring Summer 2015 ISO collectie.

De FREEDOM collectie van Saucony is een zeer modieuze collectie van ultra lichte tops, ontwikkelt ism. het Saucony Human Performance en Innovation Lab. De FREEDOM collectie is voorzien van zeer ademende VENTLITE mesh panelen die strategisch geplaatst zijn op plaatsen waar het lichaam veel transpireert. Deze panelen transporteren het zweet van de huid en laten lucht circuleren om de loper koel en droog te houden in warme omstandigheden.
De SPEED OF LITE collectie is een technisch zeer hoogwaardige lijn van kleding en accessoires. Deze collectie is een combinatie van de meest geavanceerde technieken en lichtste, innovatieve materialen. De items zijn voorzien van VENTLITE mesh panelen en ademende materialen die verrijkt zijn met antibacterieel X-STATIC XT2 voor permanente bescherming tegen vieze geurtjes. Zo blijft de loper koel, droog en fris!

zealotWil je trendy op de tracks lopen? Combineer dan de FREEDOM en SPEED OF LITE collecties met overige artikelen van Saucony om je outfit compleet te maken!
Saucony maakt je hardloopset compleet met de ISO-serie; Triumph, Hurricane en
Zealot. Deze modellen bieden onder andere langdurige demping dankzij de PWRGRD+ technologie en extra ondersteuning en stabiliteit door het speciaal ontworpen ISOFIT zadel. De Zealot, de lichtste variant van deze drie, is met zijn 235 gram een hardloopschoen die vele renners zullen waarderen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?