Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards
  • Vaderdag Tip; Logitech G lanceert headsets voor de gamende vader Vaderdag Tip; Logitech G lanceert headsets voor de gamende vader
  • Mail & Win; Logitech Silent Mouse Mail & Win; Logitech Silent Mouse
  • Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air
  • Microsoft Lumia 640 en Lumia 640 XL smartphone Microsoft Lumia 640 en Lumia 640 XL smartphone
  • Logitech introduceert MX Master Wireless Mouse Logitech introduceert MX Master Wireless Mouse
ladygadgets

Logitech Keys-to-Go toetsenbord voor Android en Windows mobiel

Logitech introduceert de Logitech Keys-To-Go voor mobiele Android- en Windows-apparaten. Dit is een dun en lichtgewicht toetsenbord met standaard zodat je onderweg comfortabel kan typen.

logitech in tasHet Logitech Keys-To-Go draagbare toetsenbord is ervoor mobiele Android- en Windows-apparaten. De Logitech Keys-To-Go (ook te koop voor iOS), is een slank, stand-alone Bluetooth-toetsenbord, dat je overal mee naar toe kan nemen.

Het dunne en lichte ontwerp zorgt ervoor dat de Keys-To-Go eenvoudig in elke tas of jaszak past, zonder veel ruimte of gewicht in te nemen. De waterafstotende FabricSkin beschermt het toetsenbord tegen morsen en vuil, kan eenvoudig worden schoongemaakt en biedt bescherming tegen vallen. De Keys-To-Go is hiermee geschikt voor de meest uiteenlopende situaties, zowel binnen als buiten.

logitech op schootOndanks het dunne ontwerp beschikt de Logitech Keys-To-Go over goed geplaatste toetsen voor comfortabel typen en een rij Android- en Windows-sneltoetsen voor extra gemak. Deze uitvoering van het draagbare toetsenbord beschikt tevens over een draagbare standaard voor eenvoudig typen op een smartphone. De draagbare standaard is bevestigd aan het toetsenbord en houdt de smartphone in de rechte positie. De Logitech Keys-To-Go is beschikbaar voor Android 4.1 of hoger en Windows 7 of hoger.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?