You are here: Home » Fashion » Mango Flagship store geopend

Mango Flagship store geopend

geschreven door Constance

Sinds afgelopen week is Almere, in Citymall Almere, de eerste Mango Flagship store van Nederland rijker. Deze Mango Flagship store is maar liefst 800m2 groot en heeft niet alleen damesmode maar ook kinderkleding, het nieuwe label Baby’s, sport- en ondermodeafdeling.

mangoIn de Citymall Almere vind je niet alleen de Mango store maar ook een bioscoop, een theater en diverse restaurant. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum heeft winkels zoals Pandora, ZARA, Rituals, Bever, Vitaminstore, Superdry, Hugo Boss, Media Markt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa.

Uniek is de handige én duurzame oppasservice Kartopia. Kartopia is een speelruimte van karton voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Terwijl hun ouders rustig winkelen, mogen kinderen hier spelen en meedoen aan leuke workshops.

city mall almere

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?