Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

Mango Flagship store geopend

Sinds afgelopen week is Almere, in Citymall Almere, de eerste Mango Flagship store van Nederland rijker. Deze Mango Flagship store is maar liefst 800m2 groot en heeft niet alleen damesmode maar ook kinderkleding, het nieuwe label Baby’s, sport- en ondermodeafdeling.

mangoIn de Citymall Almere vind je niet alleen de Mango store maar ook een bioscoop, een theater en diverse restaurant. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum heeft winkels zoals Pandora, ZARA, Rituals, Bever, Vitaminstore, Superdry, Hugo Boss, Media Markt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa.

Uniek is de handige én duurzame oppasservice Kartopia. Kartopia is een speelruimte van karton voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Terwijl hun ouders rustig winkelen, mogen kinderen hier spelen en meedoen aan leuke workshops.

city mall almere

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?