Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Huawei Fit smartwatch Test; Huawei Fit smartwatch
  • Test; Michael Kors Bradshaw smartwatch Test; Michael Kors Bradshaw smartwatch
  • Test; Fossil Q Grant Hybrid horloge vs Michael Kors Bradshaw Test; Fossil Q Grant Hybrid horloge vs Michael Kors Bradshaw
  • Fossil lanceert modieuze smartwatches Fossil lanceert modieuze smartwatches
  • Test; Pebble Time Round vs FitBit Blaze Test; Pebble Time Round vs FitBit Blaze
  • Test; Pebble Time Round vs FitBit Blaze, eerste indruk Test; Pebble Time Round vs FitBit Blaze, eerste indruk
shoppen

Guess lanceert Guess Connect Smartwatch

Smartwatches zijn handig maar niet mooi of vrouwelijk. Maar daar komt verandering met de Guess Connect Smartwatch, Powered by Martian.

guess smart connectDe modieuze Guess Connect smartwatch is een multifunctioneel, maar ook fashionable en chique horloge, voor vrouwen èn mannen.  Het  model van de Guess Connect is gebaseerd op het  populaire RIGOR model en is voorzien van Martian technologie die geupdate en vervangen kan worden om de Smartwatches up to date en relevant te houden voor de komende jaren.

De horloges zijn waterbestendig en bezitten een Dual Mode functionaliteit van Martian.
Hiermee kan je, gelijktijdig voice command functies via Classic Bluetooth uitvoeren en via  Bluetooth LE handsfree en eyesfree mededelingen binnenhalen van duizenden populaire apps en programma’s. De Guess Connect Smartwatches hebben een volledige zelfstandig werkende Martian module met een microfoon en clear audio speaker. Hiermee kan je voice command van je smartphone verbinden, zodat je via het horloge commando’s kan geven, kan praten, luisteren en tekstberichten direct kan beantwoorden. Bovendien kan je, met de gratis iOS & Android App, instellen welke meldingen er op het horloge ontvangen worden. Compleet met unieke vibratiepatronen om onderscheid te maken tussen de verschillende soorten alerts. De meest  recente meldingen kunnen makkelijk opgeroepen worden door een simpele tap op het horlogeglas.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?