You are here: Home » Accessoires » In balans met het Kettler Balance Board

In balans met het Kettler Balance Board

geschreven door Constance

Januari is dé maand waarop (bijna) iedereen naar de sportschool gaat. Maar je kunt ook op een andere manier in balans komen, nl. met het Kettler Balance Board.

kettler balance board

Je krijgt sterkere rug-, buik- en armspieren zonder je gewrichten te belasten want met het veelzijdige Kettler Balance Board train je bewust en langzaam voor snellere lange termijn resultaten. Je spieren worden versterkt en werk je aan een beter lichaamshouding. Niet alleen een bewuste trainingsmethode voor geoefende sporters die veel van hun lichaam vragen maar ook voor mensen die revalideren of meer in balans willen komen.

Harmonieuze en langzame bewegingen vormen de basis voor trainen met het Kettler Balance Board. Het veelzijdige Balance Board is te gebruiken voor bijvoorbeeld buik- en rugspieroefeningen maar ook voor push-ups. Je spieren versterken, je lichaamshouding stabiliseert en je beweeglijkheid neemt toe zonder je lichaam overmatig te belasten. Goed luisteren naar je lichaam en bewuste bewegingen zorgen er bovendien voor dat je met 100% focus traint.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com