Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Philips BlueTouch en PulseRelief Philips BlueTouch en PulseRelief
  • Update; Bikiniproof met NewFysic Update; Bikiniproof met NewFysic
  • Eerst controle bij NewFysic Eerst controle bij NewFysic
ladygadgets

In balans met het Kettler Balance Board

Januari is dé maand waarop (bijna) iedereen naar de sportschool gaat. Maar je kunt ook op een andere manier in balans komen, nl. met het Kettler Balance Board.

kettler balance board

Je krijgt sterkere rug-, buik- en armspieren zonder je gewrichten te belasten want met het veelzijdige Kettler Balance Board train je bewust en langzaam voor snellere lange termijn resultaten. Je spieren worden versterkt en werk je aan een beter lichaamshouding. Niet alleen een bewuste trainingsmethode voor geoefende sporters die veel van hun lichaam vragen maar ook voor mensen die revalideren of meer in balans willen komen.

Harmonieuze en langzame bewegingen vormen de basis voor trainen met het Kettler Balance Board. Het veelzijdige Balance Board is te gebruiken voor bijvoorbeeld buik- en rugspieroefeningen maar ook voor push-ups. Je spieren versterken, je lichaamshouding stabiliseert en je beweeglijkheid neemt toe zonder je lichaam overmatig te belasten. Goed luisteren naar je lichaam en bewuste bewegingen zorgen er bovendien voor dat je met 100% focus traint.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?