Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nest lanceert haar 3e generatie Nest Learning Thermostat Nest lanceert haar 3e generatie Nest Learning Thermostat
  • Breid je Nest uit met de Nest Cam Breid je Nest uit met de Nest Cam
  • Moeder- en Vaderdagcadeau; Honeywell thermostaat Moeder- en Vaderdagcadeau; Honeywell thermostaat
  • Test; Honeywell Round Connected thermostaat Test; Honeywell Round Connected thermostaat
  • Test; Nest Thermostat Test; Nest Thermostat
  • Test; Nest Thermostat en Nest Protect Test; Nest Thermostat en Nest Protect
ladygadgets

Test; Honeywell Round Connected

In oktober jl. heeft Honeywell de Round Connected thermostaat geïntroduceerd, als de nieuwste opvolger van de goudkleurige ronde thermostaat, de bekenste van Nederland.

round connetedDe Honeywell Round Connected kan op de bestaande Round aansluiting geplaatst worden en is te bedienen dmv. een app. En door deze app is hij nu ook te programmeren en kan je thermostaat vanuit je luie stoel maar ook onderweg bedienen.

Round Connected past op elk verwarmingssysteem en de aanschaf kan binnen 1 jaar terug verdiend worden en dat is extra handig voor iedereen met een onregelmatig leven, want heb je, ook als je niet thuis bent, altijd de controle over wanneer en hoe je je huis verwarmt.. Naast de mogelijkheid om de temperatuur op afstand te regelen en te programmeren, bevat de app ook eenvoudige sneltoetsen. Met ‘Besparing-Eco’, ‘Verwarming Uit’ of ‘Afwezig’ is de verwarming eenvoudig aan te passen.

honeywell appHij past op elke verwarmingsbron, zoals cv-ketel, stadsverwarming en warmtepomp. De thermostaat wordt geleverd als Aan/Uit of Modulerende thermostaat met internet gateway.

Testman en ik hebben sinds kort een vakantieappartement aan het strand en dan is het natuurlijk erg fijn, als je na een periode van afwezigheid, binnenkomt en je huis al lekker warm is. Ik krijg deze week een testexemplaar opgestuurd dus binnenkort lees je meer over de installatie en de werking van deze thermostaat.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?