Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen
  • BY-BAR voorjaarscollectie 2015 BY-BAR voorjaarscollectie 2015
  • DUO lanceert party collectie DUO lanceert party collectie
  • Herfst/wintercollectie 2014 Fred de la Bretonière Herfst/wintercollectie 2014 Fred de la Bretonière
  • Keds nieuwe herfst/wintercollectie 2014 Keds nieuwe herfst/wintercollectie 2014
shoppen

Overknee boots van DUO

De winter is begonnen en dus is het weer laarzentijd! En de Overknee Boots zijn geen trend meer maar een terugkomend item, elke winter weer.

duo bootsJe ziet de overknees bij alle catwalkshows van alle grote modemerken want de overknee boot is op heel verschillende manieren te combineren en te dragen. En niet alleen in de winter, maar ook volgend voorjaar met een lange trui en legging of met een tuniek/jurkje en een dikke maillot. Of wat dacht je van een skinny jeans?

Het kan alleen nog wel lastig zijn om laarzen, en zeker overknees te kopen, als je een stevige kuit hebt. DUO heeft overknee boots (en andere modellen laarzen) in 21 kuitmaten en ook in verschillende kleuren.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?