You are here: Home » Fashion » WOBS; warme handen op de fiets

WOBS; warme handen op de fiets

geschreven door Constance

De herfst is nu echt begonnen en dan is het altijd fijn, als je op de fiets, lekkere warme en droge handen hebt. Je kunt dan een paar handschoenen aantrekken maar WOBS geven je bescherming én warmte.

wobs

Nu denk je misschien WOBS? Ja WOBS en WOBS staat voor Warm On BikeS en ze zijn het best vergelijkbaar met een paar hele grote (oven)wanten. Je maakt deze vast over je hand remmen en versnellingen heen, zodat je veilig kunt blijven fietsen en je handen warm en droog blijven dankzij de warme voering en de waterafstotende buitenkant. Je maakt ze extra goed vast dmv. het speciale antidiefstal oog, in combinatie met een tiewrap, zodat ze niet gemakkelijk van je stuur afgehaald kunnen worden. De WOBS zijn er verschillende prints en kleuren en reflecterende biezen geven je nog extra zichtbaarheid in het verkeer. Ze worden gemaakt van 9 tot 11 gerecyclede flessen.

uitleg wobs

De WOBS zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de V&D filialen in Amstelveen, Arnhem, Groningen, Haarlem Centrum, Leiden, Rotterdam Beursplein, Tilburg en online op www.vd.nl.

wobs duo

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com