You are here: Home » Accessoires » Test; Denon Envaya Bluetooth speaker

Test; Denon Envaya Bluetooth speaker

geschreven door Constance

Deze week krijg ik de Denon Envaya Bluetooth speaker opgestuurd voor een test. De Denon Envaya is een hoogglans witte of matzwarte speaker en je kan deze ‘customizen’ door uit 4 verschillende kleuren stof te kiezen; Lunar, Sunset, Fandango & Indigo, maw. een kleur die past bij elke gelegenheid.

envayaDe Bluetooth Envaya speaker geeft muziek weer in cd-kwaliteit en in combinatie met apparaten die aptX ondersteunen is lossless audio-overdracht gegarandeerd voor een fenomenale geluidskwaliteit. De Envaya kan bovendien onderweg worden gebruikt voor het kijken van films. De lage latentie van slechts 32ms zorgt ervoor dat er geen asynchroon verloop tussen audio en beeld voorkomt zoals bij andere modellen vaak het geval is. Natuurlijk ondersteunt de Envaya ook NFC.

binnenkant envayaDe draagbare Envaya Bluetooth-speaker is uitgerust met twee door Denon ontwikkelde 57mm full-range drivers en de 100mm passieve radiator zorgt daarnaast voor een diepe  bass. Met de geavanceerde en gepatenteerde Denon Digital Sound Processing, Denons eigen versterkingstechnologie en uitgebreide Europese klankafstemming, kan je erop vertrouwen dat de Envaya de geluidskwaliteit van Denon heeft .

De speaker is gemakkelijk draagbaar en heeft een oplaadbare batterij met een duur van tien uur. Onderweg kan de Envaya via de USB-poort iedere smartphone of tablet opladen. De speaker heeft een geïntegreerde innovatieve standaard en kan waar dan ook worden neergezet. De standaard komt te voorschijn zodra de gebruiker op de achterkant van het apparaat drukt. De rubberen basis aan de onderkant zorgt voor optimale stabiliteit.

En als je onderweg bent, dan kan je de Envaya in de (los verkrijgbare) neopreen tas stoppen zodat ie goed beschermt is. Deze tas heeft ook een extra vakje voor je mobiele telefoon, mp-3 speler of losse kabels.

envaya kleuren

De Envaya heeft ook een AUX-ingang voor aansluiting van alle apparaten met een analoge audio-uitgang, en je kan ook alle mobiele apparaten opladen via de USB-poort.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Test; Denon Envaya BT speaker - Ladygadgets.blogo.nl 17 november 2014 - 05:22

[…] Test; Denon Envaya Bluetooth speaker […]

Reageer
Test; Denon Envaya BT speaker - Ladygadgets.blogo.nl 17 november 2014 - 05:22

[…] Test; Denon Envaya Bluetooth speaker […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com