You are here: Home » Fashion » River Island Xmas2014 collectie

River Island Xmas2014 collectie

geschreven door Constance

Vorige week heb ik, bij ongeveer 20 graden, al kennis mogen maken met de Xmas collectie van River Island. En ondanks het mooie weer kwam ik helemaal in de kerststemming want de River Island kerstcollectie straalt echt feest uit. RIVER island xmas14 bestaat uit veel sexy en spannende feestjurken en bijpassende accessoires.

river island xmasDe ‘Snow Queen’ lijn combineert luxe stoffen en Winter Whites en verschillende crème tinten welke een neutraal palet vormen, terwijl accessoires in glinsterend metallic en fijne pasteltinten zorgen voor glamour in combinatie met versierde platform sandalen en mini feather bags in pasteltinten.

pastels De lijn Grey speelt met verschillende vormen en materialen, wat resulteert in een spannende en draagbare collectie, ook met camel.  Verder zie je truien met een grote col, gewassen denim en items in industriële kleuren of met faux fur afwerkingen.

Met een knipoog naar de jaren ’60 biedt de ‘Noir Cocktail’ lijn een scala aan luxe feestkleding. Het roomkleurige en zwarte palet, met kanten details, weelderig fluweel en parel accessoires zorgen voor een luxe uitstraling. Maxi dresses zijn het item voor aankomend seizoen, met een aantal  jurken die zijn geïnspireerd op de ‘red carpet’ met een elegant silhouet.

preppy crewDe ‘Preppy Crew’ lijn biedt kleding voor overdag en ’s avonds, met een combinatie van verschillende prints en texturen met een jaren 80 vibe. De traditionele pailletten en embellishments zijn vervangen door glanzende materialen, in glitter gedrukt fluweel en jersey in zwart met goud. De sprankelende jurken worden gedragen met jongensachtige jassen.

Black on black blijft een belangrijk voor de aankomende Kerst periode. Deze look komt het beste tot zijn recht door het dragen van verschillende zwarte lagen, zoals: leer, faux fur en breisels. Mini dresses en cropped boyfriend broeken worden nog wat stoerder gemaakt door het gebruik van leer. De kleding en accessoires zijn daarnaast rijkelijk versierd met superzachte faux fur details: van de randen van jurken tot schoenen, pom-poms en kragen die over t-shirts en truien kunnen worden gedragen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?