You are here: Home » Audio & video » Google Photos helpt je met je vakantiefoto’s

Google Photos helpt je met je vakantiefoto’s

geschreven door Constance

De zomervakantie is weer voorbij, de scholen weer begonnen maar wat doe je met die stapel digitale vakantiefoto’s? Ik heb vorige week een workshop gehad bij Google en daar is mij haarfijn uitgelegd wat Google Photos allemaal met je foto’s kan doen; zoals bewaren, delen met vrienden en familie en nog veel meer. Vandaag en morgen geef ik jullie alle handige en leuke tips.

google photo appAllereerst is het reuze handig als je al je foto’s en video’s op 1 plek hebt opgeslagen en dat er ook automatisch een back-up gemaakt wordt. Dat kan als je de automatische back-up mogelijkheid inschakelt in Google+ en kunnen daar ook de foto’s opgeslagen worden die je via WhatsApp gestuurd krijgt. En je harde schijf raakt op deze manier ook niet vol..

auto awesomeMet ‘Auto Awesome’ kan je ook hele leuke en bijzondere speciale effecten toevoegen aan je foto’s en video’s; vallende sneeuw, bewegende GIF animaties, maar ook 2 foto’s samenvoegen waardoor iedereen lachend op de foto staat. Het bewerken van je beelden met Auto Awesome is het gemakkelijkste na het downloaden van de Google Photos app (standaard op Android devices), auto-back up in te schakelen en je kan aan de slag.

Je kunt ook een video laten maken die bestaat uit je leukste foto’s en video opnames. Je selecteert gewoon de leukste beelden en Google gaat aan de slag met zelfs een achtergrond muziek. En op dit YouTube filmpje kan je een mooi voorbeeld zien.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?