You are here: Home » Fashion » Shoppen in New York met privé shoppinggids en limousinetocht

Shoppen in New York met privé shoppinggids en limousinetocht

geschreven door Constance

Fashionista’s opgelet want de online reisaanbieder JUST AWAY biedt shopliefhebbers de kans om New York op een wel heel luxe manier te ontdekken. Tijdens een vier- of vijfdaagse stedentrip naar The Big Apple verblijf je midden op Times Square en bezoek je de nieuwste en nog onontdekte shopplekken met een persoonlijke shopping-gids en een eigen limousine.

shopping in the city

Wie New York eens op een andere manier wil ontdekken, is bij JUST AWAY aan het juiste adres. Want zij bieden een 4 of 5-daagse reis aan naar New York waarbij je slaapt in een 4* hotel, midden op Times Square. Tijdens je stedentrip ga je op pad met een privé shopping-gids die je gedurende zes uur langs de leukste en nog onontdekte boetiekjes op oa. Fifth Avenue, South Street Seaport en Madison Avenue brengt. En deze shoppingtrip wordt per limousine gedaan; je wordt opgehaald bij je hotel en dan de hele dag rondgereden. (Je kunt zelf de dag bepalen.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?