You are here: Home » Accessoires » Samsung lanceert headsets en audiobox

Samsung lanceert headsets en audiobox

geschreven door Constance

Samsung introduceert de Samsung Level, een serie speciaal bedoeld om oa. muziek te beluisteren via je smartphone, laptop of tablet.

Level Series White

Er zijn 3 verschillende headsets; de Level One, een over-ear koptelefoon, met HD geluid en door de actieve ruisonderdrukking luister je overal naar de beste muziek, ongeacht omgevingsgeluid. De headphone zit bovendien zeer comfortabel en biedt handige en intuïtieve touchbediening en draadloze Bluetoothverbinding.

De Level Over experience optimaliseren? Download de Samsung Level app in de Google Play Store of via Samsung Apps en customize je luisterervaring helemaal naar eigen smaak dankzij SoundAlive. Afhankelijk van wat en waar je luistert, wordt zo de perfecte geluidsbalans automatisch gecreëerd. Ook kun je 3D audio, bas en helderheid aanpassen aan elk mediumtype, of dat nu muziek, streaming services, games of films is. Verder biedt SoundAlive 25 standaardinstellingen, zoals pop, rock en jazz. De Samsung Level app heeft een smart volume monitor die je beschermt tegen gehoorschade.

De Level On is een on-ear koptelefoon met superieur draagcomfort en dito geluidsysteem. Geluid klinkt helder en natuurlijk. Vervelende wind wordt vanzelfsprekend gedempt. En de Level In is een in-ear koptelefoon met een drieweg speaker, goed voor een vol en rijk geluid.

Tenslotte is er nog de Level Box, een Bluetooth speaker, verpakt in een compacte, metalen behuizing. De Level Box heeft ruis- en echo-onderdrukking. De ingebouwde microfoon geeft een helder en uitgebalanceerd geluid, ideaal voor telefoongesprekken en conference calls.
Verbinding maken gaat super eenvoudig., nl. dmv. NFC. (Devices zonder NFC verbind je via Bluetooth.) Met de knoppen op de speaker regel je ook de muziek en kun je oproepen accepteren en afwijzen. De oplaadbare batterij van de Level Box gaat vijftien uur mee.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com