You are here: Home » Accessoires » Test; Batavus Genova E-go e-bike

Op shoppen.blogo.nl heb je kunnen lezen dat ik vorige maand mee heb gedaan aan de Batavus Diva Rally (met dank aan Maison PR) en het winnende team ging, met een cheque voor een Batavus Diva 3 fiets naar huis!

Genova-E-go

Nu rij ikzelf al anderhalf jaar rond op de Qwic e-bike en ook Testman neemt regelmatig mijn e-bike voor een ritje. Daarom heb ik dan ook een Batavus e-bike uitgekozen (met bijbetaling) ipv. de Batavus Diva 3, en wel de Batavus Genova E-go! (Testman is nu helemaal blij want hij heeft mijn oude e-bike.)

WP_20140715_18_17_44_Pro

Bij Fietsvoordeelshop.nl (een officiële Batavus dealer) heb ik de Genova E-go besteld en had ik binnen 1 dag (na de bestelling, betaling en het opsturen van de waardecheque) de Genova E-go in huis.

De Batavus Genova E-go fietst, ook zonder ondersteuning, heerlijk licht. (Dat Batavus fietsen licht en soepel fietsen was me ook al opgevallen tijdens de Batavus Diva Rally.) De Genova E-go heeft aantal nieuwe, en handige, snufjes, zoals de Batavus Aerflow voorlamp en de Walk Assist (lopend een heuveltje op is een fluitje van een cent). Ook kan je fietsend een Power Assist aanzetten, voor extra power bij een steil stukje. Maw. ik ben echt reuze blij met deze e-bike.

WP_20140717_004

Ik heb wel 1 klein minpuntje gevonden, want doordat de Genova E-go een verende voorvork heeft kan je geen boodschappen rek bevestigen aan het stuur. En daarom moest ik dus op zoek naar een andere oplossing voor mijn hand- en laptoptas. En die heb ik dus gevonden in de Handlebar Handbag Hugger. Dit is een soort kinderzitje maar dan voor je handtas. Je klemt je tas vast en je kan op pad.. Eigenlijk moet de Handlebar Handbag Hugger aan de binnenkant van je stuur bevestigd worden, maar dat paste bij mij niet, dus zit ie gewoon voorop. (Helaas alleen in de UK te bestellen, maar ik had hem binnen 3 dagen in huis.)

WP_20140717_005

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com