You are here: Home » Fashion » De Arnhemse Stockdagen komen eraan!

De Arnhemse Stockdagen komen eraan!

geschreven door Constance

Van 3 t/m 6 juli as. worden, in Arnhem, alweer voor de 3e keer de Arnhemse Stockdagen georganiseerd.

Arnhemse Stockdagen Stadhuis hal 1

Arnhem staat dan volledig in het teken van geweldige stock en designeritems van gerenommeerde en jonge Nederlandse designers en high-end Arnhemse winkeliers. Tijdens de Arnhemse Stockdagen openen zij hun voorraadkasten en verkopen stoffen, fournituren, samples en oude collecties.Denk dan aan Humanoid, Elsien Gringhuis, Sjaak Hullekes, Spijkers & Spijkers en Ineke Hans en je weet: dit designerfestijn mag je niet missen.

Mode en design staan tijdens de stockdagen centraal en laten zich op allerlei manieren zien en beleven. De creativiteit groeit en bloeit uit alle hoeken en kieren in de stad. Nieuw dit jaar is de horecaroute. Designers worden hiervoor aan horecagelegenheden gekoppeld. Samen zoeken ze naar een spannende uitwerking van de elementen van beide ondernemers die in de horecagelegenheid wordt uitgewerkt en tentoongesteld.

De Arnhemse Stockdagen koppelt voor deze eerste horecaroute 12 designers en
horeca waaronder deze:
– Maison the Faux x Momento
– Juliette Bogers x Museum Cafe (Museum Arnhem)
– Pauline van Dongen x Modez

De vorig jaar voor het eerst in gebruik genomen Stadhuishal is het kloppend hart van de Arnhems Stockdagen. In de bijzondere hoge en lichte ruimte verkopen met name ontwerpers van buiten Arnhem en net afgestudeerden hun waar. In de omliggende centrumstraten van Arnhem en het Modekwartier zetten de in de stad gevestigde ontwerpers hun voorraadkasten open en verkopen alles wat in de ateliers ligt opgeslagen. De Arnhemse Stockdagen biedt een schat
aan couture parels en voor elk wat wils.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?