You are here: Home » Accessoires » Test: Case Logic Luminosity cameratas

Test: Case Logic Luminosity cameratas

geschreven door Constance

Vorige maand hebben jullie kunnen lezen dat ik de Case Logic Luminosity cameratas, model Sling, heb gekregen en dat deze met mij (en Testman) mee is geweest naar Kenia, op safari. (Heb je dat artikel gemist, kijk dan hier.)

voorkant case logic luminosity

Safari’s zijn geweldig, alleen mag je maar maximaal 15 kilo aan bagage meenemen en dat is inclusief je handbagage. Nu heb ik een Canon digitale spiegelreflex camera en intussen is mijn zoomlens al behoorlijk gegroeid! Want voor mijn wildlife foto’s heb ik de Canon EF 70-300mm lens en dat is geen kleintje en dan moet de Canon EOS body natuurlijk ook nog mee.

inhoud case logic sling

Verder nemen we ook altijd nog 1 kleine lens, 2 verrekijkers, een monopod, opladers, snoeren, extra geheugenkaarten, een zonnekap (voor op de lens), laptop, tablet en los toetsenbordje mee. Tijdens de gamedrives blijven de opladers, de laptop en de tablet thuis, maar deze worden vervangen door flesjes water, anti-muggenspray, zonnecrème, zonnebrillen en petten. Dus best een hoop gesjouw.

De Case Logic nieuwe Luminosity cameratassen serie bestaat uit verschillende modellen. Zo zijn er 3 holstermodellen, een Sling (medium) en een messengerbag en tenslotte de, door mij geteste, Sling (Large).

camera vak

De Sling rugzak kan je op 2 manieren dragen; over je schouder (dmv. de schouderband) of als rugzak. Er zit een lekker groot vak in de Sling, incl. verschillende dividers, voor de body van je spiegelreflex camera en voor 2, 3 of 4 losse lenzen. Mijn 13′ inch laptop paste perfect in het achterste ritsvak, en ook was daar ook nog ruimte voor mijn tablet en los toetsenbord. Verder was er ook nog ruim vak waarin ik opladers en snoeren kwijt kon en zelfs was een klein vakje, met rits, waarin ik de paspoorten en tickets in kon opbergen. En aan de zijkant zitten 2 verstelbare riemen waarin ik de monopod kwijt kon (geldt ook voor een 3-poot). Ik heb de afneembare regenhoes niet nodig gehad, maar de regenhoes zit in de onderkant van de tas ‘verstopt’ en je tovert deze zo tevoorschijn.

accessoires zijvakken case logic regenhoes vak

Zelfs geheel gevuld was de Case Logic Sling absoluut niet zwaar, ik kon overal gemakkelijk bij en ik hoefde niet bang te zijn dat mijn camera en andere electronica zou beschadigen. Toch nog 1 klein dingetje; ik miste een houder waarmee ik de Sling over de stang van onze handbagage trolley kon laten glijden, maar dat is dan ook het enige kleine puntje van kritiek; het is verder een toptas!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com