You are here: Home » Beauty » Update; NewFysic weegmoment

Update; NewFysic weegmoment

geschreven door Constance

Vanmorgen heb ik weer mijn weegmoment gehad bij NewFysic in Hilversum, en dat was best spannend want ik had een behoorlijke gezellige trip achter de rug. Ik heb nl. een aantal dagen in Kaapstad doorgebracht en doordat het een bijzondere reis was, ging dit vergezeld met de nodige glazen wijn en stukken taart.

newfysic

Het resultaat was er dan ook naar; ik was wel 0,6 kilo lichter maar mijn vetpercentage was hoger dan de vorige week (het was koud in Kaapstad) maar mijn vochtgehalte was wel gezakt en wel met 1,2 kilo. En ook al is mijn vetpercentage hoger dan vorige week intussen is mijn BMI wel onder de 25 gekomen.

Door allerlei omstandigheden is mijn volgende afspraak pas op 8 juli. Zo gaan Testman en ik volgende week weer een paar dagen naar Ibiza (en het leven op Ibiza doet veel voor mijn vetpercentage, maar wel weer iets minder voor mijn vochtgehalte weet ik van een paar weken geleden), en daarna ga ik weer een paar dagen naar Shanghai; veel tijdsverschil en ’s nachts aan het werk.

Dus even geduld maar de update volgt over 3 weken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?