You are here: Home » Accessoires » AKG introduceert nieuwe serie hoofdtelefoons

AKG introduceert nieuwe serie hoofdtelefoons

geschreven door Constance

De nieuwe AKG Y-Serie headsets combineert bekroonde studiogeluidskwaliteit van AKG met design, comfort en gebruiksgemak en bestaat uit een 3-tal modellen.

AKG_Y50

De AKG Y50 heeft een nieuw design en is er in blauw, groen, geel, zwart of rood. Deze on-ear hoofdtelefoon heeft een gesloten oorschelp die omgevingsgeluid beperkt en een 3D-axis-vouwmechanisme, zodat hij gemakkelijk kan worden opgeborgen en veilig kan worden vervoerd. De lichtgewichtconstructie van de AKG Y50 is zo ontworpen dat je hem amper voelt zitten, terwijl de 40mm-drivers zorgen voor een kristalhelder geluid.  De hoofdtelefoon heeft een afneembaar snoer van 1,2 meter met een afstandsbediening en een microfoon, zodat je hands-free kunt bellen.

y40

De AKG Y40 zet het opvallende thema van de Y-Serie voort met blauwe, gele en zwarte accenten op de band, terwijl de mini oorschelpen zijn voorzien van AKG accenten. De Y40 is speciaal ontworpen voor extra gebruiksgemak. Dankzij het 3D-axis-vouwmechanisme en de zachte draagetui kan de hoofdtelefoon gemakkelijk worden opgeborgen en veilig worden vervoerd, terwijl de handig geplaatste 3-knopsafstandsbediening/microfoon eenvoudig toegang geeft tot jouw muziek of telefoongesprekken. De hoofdtelefoon is voorzien van een afneembaar snoer van 1,2 meter en heeft 40mm-drivers oorschelp met ruisonderdrukking.

De AKG Y45 BT met bluetooth biedt muziekliefhebbers extreme mobiliteit en comfort, en oplaadbare accu gaat tot wel 8 uur mee. De Y45 BT beschikt tevens over NFC-technologie. Deze kleine hoofdtelefoon beschikt over een 3D-axis-vouwmechanisme en een zachte etui, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen en veilig kunt vervoeren. Op één van de oorschelpen zit een afstandsbediening voor het volume en de microfoon, zodat jouw muziekspeler of telefoon veilig in jouw tas of zak kan blijven. Deze hoofdtelefoon heeft een tijdloze look en is verkrijgbaar in zwart met grijze details en wit met beige details.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com