You are here: Home » Advertorial » Verander je muur eenvoudig met de Bison Wand&Klaar Proefbehangen App

Verander je muur eenvoudig met de Bison Wand&Klaar Proefbehangen App

geschreven door

Advertorial
Behang is weer terug van weggeweest, maar je twijfelt tussen een trendy streep of een klassieke barok print. Of wil je je woonkamer veranderen met verschillende designs. Maar hoe staat dat nu precies in je huis?
behang_appJe kan dit, in 1 oogopslag zien, met de nieuwe Bison app Wand&Klaar Proefbehangen. Want het slepen met zware behangboeken is voorbij, evenals de kleine stukjes proef-behang, want je ziet het resultaat gewoon op je tablet en dat zonder het leeghalen van je kamer en je kan zelfs je schilderijen laten hangen.

Hoe werkt de Bison Wand&KLaar Proefbehangen app? Je download de app in de Apple App store of Android Play Store. Daarna maak je een foto van je muur en ‘lijm’ daarna je muur digitaal in. Vervolgens kies je een patroon uit één van de vele behangcollecties en je plakt het behang op de muur. Het is zelfs mogelijk om je eigen foto’s of patronen te gebruiken.
appwandlijstje

Kan je nog steeds niet kiezen? Dan vraag je je vrienden toch om hun mening want door de koppeling met social media kun je het resultaat meteen delen met vrienden en familie. En heb je een keuze gemaakt, dan krijg je via Bison Proefbehangen ook nog eens een handig persoonlijk boodschappenlijstje. Hierop staat de juiste soort en hoeveelheid behanglijm, het aantal behangrollen en welke andere behangproducten je verder nodig hebt. Bovendien krijg je ook nog allerlei handige behangtips van een echte professionele behanger.

bison app bison

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com