You are here: Home » Fashion » Sam Edelman nu bij Kersting Shoes & Bags te koop

Sam Edelman nu bij Kersting Shoes & Bags te koop

geschreven door Constance

Het Amerikaanse schoenenmerk Sam Edelman is al jaren populair bij topmodellen, celebrities (Beyonce, Sandra Bullock, Lindsay Lohan, Reese Witherspoon en Jessica Alba) en bij mij, want Sam Edelman schoenen zijn echt een must-have voor elke schoenenaddict.

sam edelman sandaal

Kersting Shoes & Bags introduceert de zomercollectie van Sam Edelman die bestaat uit een mix van platte sandalen met Indy details en kralen of neutrale versies met veel aandacht voor design en details rondom de enkels. Opvallend zijn een paar echte red-carpet killer high heels van prachtig leer met  vloeiende lijnen en mooie afwerking. Alle schoenen zijn aan de binnenkant bedrukt met het markante design logo van Sam Edelman.
Sam-Edelman-shoessam-edelman heels
Bij Kersting Shoes & Bags kan je voor nog veel mooie schoenen en tassen terecht, de collectie bestaat oa. uit de merken: Armani Jeans, DKNY, Ralph Lauren, Guess en Calvin Klein.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?