You are here: Home » Schoenen & laarzen » FitFlop lanceert nieuwe collectie

FitFlop lanceert nieuwe collectie

geschreven door Constance

Je kent de FitFlop slippers waarschijnlijk wel, zij hebben het unieke Microwobbleboard en hiermee worden je billen en bovenbenen getraind.

fitflop-ibiza-sunbaked-orange-side-view

Voor deze zomer heeft FitFlop een aantal hele leuke en hippe sandalen. Ikzelf ben helemaal fan van de Flora- en de Ibizalijn. Deze kan je dragen onder een leuk zomerjurkje maar ook op het strand of het terras. Wil je iets sportievers, dan zijn er de FitFlop sneakers

Cha Cha (4) EUR109,95

De nieuwe FF2 BY FITFLOP techniek heeft FitFlop in haar nieuwe modellen verwerkt en dit is dezelfde FitFlop technologie maar wel zo dat de nieuwe modellen er slanker uitzien dan de ‘klassieke’ FitFlop modellen en hierdoor kan ook de doorgewinterde fashionista lekker lopen en er fashionable uitzien en dat komt door de smallere SUPERCOMFF zool.

FFBUZZ (1) EUR139,95

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com