Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Doe de was met Less Test; Doe de was met Less
  • Aldi verkoopt een Medion wasmachine Aldi verkoopt een Medion wasmachine
  • Nanna van Blaaderen armband voor Wool Week 2015 Nanna van Blaaderen armband voor Wool Week 2015
  • MaiQ; de perfecte werktas MaiQ; de perfecte werktas
  • METOD, de nieuwe keukens van IKEA METOD, de nieuwe keukens van IKEA
  • Samsung lanceert Ecobubble wasmachine met Wifi Samsung lanceert Ecobubble wasmachine met Wifi
ladygadgets

Indesit wasmachine en droger in-een

Wil je heel graag wasmachine en een droger maar heb je daar geen plaats voor? Met de Indesit INNEX Push & Wash + Dry is dit opgelost want het is nl. een wasmachine (max. 7 kilo) en droger (max. 5 kilo) in-een.

image002

De INNEX Push & Wash + Dry-wasdroogcombinatie laat al je zorgen over een schone en droge was verdwijnen. In twee seconden en met slechts één druk op de knop. Gooi je feestjurk in de was en in slechts 45 minuten kan je vuile kleding al weer schoon én droog zijn. Geen lastige knoppen of instellingen, gewoon aanzetten en je was wordt schoon en droog.

Uniek aan de INNEX Push & Wash + Dry is, dat katoen en synthetische stoffen in dezelfde was- en droogbeurt mee kunnen. Oftewel: je hoeft je kleding met deze stoffen niet langer te scheiden. Het strijken is hierdoor bovendien nog makkelijker. Kies ook voor een van de speciale programma’s voor bijvoorbeeld sportkleding of intensieve vlekverwijdering, of voor het Airfresh-programma om vieze luchtjes uit je kleding te halen via warme lucht.

En is dit niet een super handig Moederdag cadeau?