You are here: Home » Gadget nieuws » Indesit wasmachine en droger in-een

Indesit wasmachine en droger in-een

geschreven door Constance

Wil je heel graag wasmachine en een droger maar heb je daar geen plaats voor? Met de Indesit INNEX Push & Wash + Dry is dit opgelost want het is nl. een wasmachine (max. 7 kilo) en droger (max. 5 kilo) in-een.

image002

De INNEX Push & Wash + Dry-wasdroogcombinatie laat al je zorgen over een schone en droge was verdwijnen. In twee seconden en met slechts één druk op de knop. Gooi je feestjurk in de was en in slechts 45 minuten kan je vuile kleding al weer schoon én droog zijn. Geen lastige knoppen of instellingen, gewoon aanzetten en je was wordt schoon en droog.

Uniek aan de INNEX Push & Wash + Dry is, dat katoen en synthetische stoffen in dezelfde was- en droogbeurt mee kunnen. Oftewel: je hoeft je kleding met deze stoffen niet langer te scheiden. Het strijken is hierdoor bovendien nog makkelijker. Kies ook voor een van de speciale programma’s voor bijvoorbeeld sportkleding of intensieve vlekverwijdering, of voor het Airfresh-programma om vieze luchtjes uit je kleding te halen via warme lucht.

En is dit niet een super handig Moederdag cadeau?

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Anneke 25 juni 2007 - 11:35

Mijn oma heeft zo’n oranje pan. Nooit geweten dat dat zo’n goed merk is.
Goede site hebben jullie. Ik lees dagelijks de stukjes (als mijn baas niet kijkt) 😉

Reageer
Redactie Wonen 25 juni 2007 - 21:35

@Hoi Anneke, leuk te lezen dat je onze berichtjes leest. En volgens mij hebben alle oma’s zo’n pan…

Reageer

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?