You are here: Home » Beauty » Test; Zijden kussensloop voor mooi haar en huid

Test; Zijden kussensloop voor mooi haar en huid

geschreven door Constance

Testman en ik slapen al jaren onder een zijden dekbed (dus geen dekbedovertrek) en dat is heerlijk warm in de winter en koel in de zomer. Maar nu heb ik een zijden kussensloop opgestuurd gekregen van Silk Avenue by Silk Haven voor een test.

silk haven

Iedereen weet dat een droge huid gezichtsrimpels geeft en daarom is het belangrijk je huid goed in te schermen met een crème. Maar wist je dat zijde ook een droge huid en rimpels tegengaat dus als je op een zijde kussensloop slaapt wordt het verouderingsproces vertraagd. Zijde is opgebouwd uit snaren van aminozuren (proteïnen) met dezelfde pH-waarde als je huid en haar. Deze eiwitten kunnen ook helpen om slaaprimpels, “bed haar”, kroezen en gespleten haarpunten te voorkomen.

Slaaprimpels worden verergerd door contact met een kussen: de onderliggende spierlagen in het gezicht raken op den duur beschadigd, wat rimpels geeft. Een natuurlijke vezel van beddengoed is het beste voor de huid: het minimaliseert de schade en biedt vochtinbrengende proteïnen hierdoor minimaliseer je slaapvouwen of -rimpels en deze worden vaak blijvende rimpels als je eenmaal de leeftijd van 40 bent gepasseerd.

Het Silk Avenue zijden kussensloop heeft als voordeel dat ik niet meer wakker ga worden met slaaprimpels en bedhair, mijn gestylde haar houdt langer en rimpels worden niet dieper. Tevens is zijde zeer geschikt voor de gevoelige & droge huid, couperose en eczeem.

Ik ben erg benieuwd hoe mijn Silk Avenue by Silk Haven kussensloop me bevalt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com