You are here: Home » Audio & video » Moederdag Tip; Bijzondere digitale fotolijst via KickStarter

Moederdag Tip; Bijzondere digitale fotolijst via KickStarter

geschreven door Constance

Weet jij niet wat je je moeder, vrouw, vriendin of minnares moet geven? En wil jij een Nederlands bedrijf helpen met hun crowdfunding campagne op KickStarter US?

famatic-in-kitchen

Investeer dan in het speciale fotolijstje van de startup Famatic want Famatic is een nieuwe oplossing om ouderen (of minder digitale familieleden) te verbinden met familie en vrienden. Het is een sociale digitale fotolijst die iedereen laat meegenieten van de foto’s en video’s die online gedeeld worden door vrienden en familie. En via Famatic kan je hierop eenvoudig een reactie achterlaten zonder een account op Facebook of Instagram.

Heel veel mensen delen foto’s en video’s met hun smartphone op social media zoals Facebook of Instagram. Maar voor sommige mensen (vooral ouderen) is social media té ingewikkeld. Het gevolg is, dat zij niet of pas op een later moment deelgenoot worden van een leuk moment, zoals de eerste stapjes van hun kleinkind of het behalen van een diploma.

famatic-web-app

Famatic is een sociale digitale fotolijst die oa. grootouders, op een heel eenvoudige manier, in staat stelt te genieten van het dagelijks leven van de kinderen en kleinkinderen. Omdat het apparaat op afstand beheerd wordt door familieleden is de bediening van de fotolijst eenvoudig. Nieuwe foto’s en video’s kondigen zich met een geluidstoon aan op het apparaat. De fotolijst is afneembaar van de houder waardoor Famatic als digitaal fotoboek gebruikt worden en meegenomen worden naar vrienden om te pronken met de foto’s van de kinderen en kleinkinderen.
app-iphone
Foto’s en video’s kunnen gestuurd worden via de Famatic website, mobiele app of naar een speciaal e-mail adres. Ze kunnen ook automatisch gedeeld worden via een koppeling met Facebook of Instagram. Daarbij bestaat de keuze om alleen bepaalde, of alle foto’s te delen met de Famatic fotolijst.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com