Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Tiny Miracles vazen Tiny Miracles vazen
  • Verzekeraar onna-onna organiseert Auto te Water event Verzekeraar onna-onna organiseert Auto te Water event
  • Permanente ontharing met Remington i-Light Permanente ontharing met Remington i-Light
  • Liu Jo lanceert haar eerste parfum Liu Jo lanceert haar eerste parfum
  • Nieuwe Nintendo 3DS XL games, speciaal voor vrouwen Nieuwe Nintendo 3DS XL games, speciaal voor vrouwen
  • Thule introduceert cameratas Thule introduceert cameratas
ladygadgets

Moederdag tip; Cadeau app voor mannen

Ruim 40% van de Nederlandse vrouwen krijgt weleens iets cadeau van haar partner die niet echt haar smaak is (Moederdag is hier een goed voorbeeld van). En toch zegt het merendeel van de dames het niet erg te vinden om een verkeerd cadeau te ontvangen en slechts 14% zegt tegen haar partner dat zij het cadeau niet mooi vindt.

what women want app

Maw. de Nederlandse man kan best wel wat hulp gebruiken bij het uitkiezen van een geschikt en smaakvol cadeau voor een vrouw, en daarvoor is er nu speciale What Women Want app. De app (voor Apple en Android) is een geheugensteuntje voor elke man. De app maakt het mogelijk om diverse contacten aan te maken en hieraan voorkeuren en merken te koppelen, foto’s te maken van producten en deze te koppelen aan een persoon. Dat betekent dat de man in kwestie niet alleen de smaak, favoriete merken, shopadressen, kleuren en maten van zijn eigen vrouw of vriendin kan vastleggen, maar voor de dochters, moeders of secretaresses of andere belangrijke vrouwen is er voldoende plek.

Elk contact kan bovendien gelinkt worden aan verschillende data, zoals verjaardagen, jubilea of andere mijlpalen. Er zijn zowel producten als merken beschikbaar in diverse categorieën, zoals sieraden, kleding, parfum, weekendjes weg, muziek etc. Daarnaast is het mogelijk deze zelf aan te vullen en de wensenlijst van elke vrouw volledig te personaliseren.