You are here: Home » iPad » Moederdag tip; Cadeau app voor mannen

Moederdag tip; Cadeau app voor mannen

geschreven door Constance

Ruim 40% van de Nederlandse vrouwen krijgt weleens iets cadeau van haar partner die niet echt haar smaak is (Moederdag is hier een goed voorbeeld van). En toch zegt het merendeel van de dames het niet erg te vinden om een verkeerd cadeau te ontvangen en slechts 14% zegt tegen haar partner dat zij het cadeau niet mooi vindt.

what women want app

Maw. de Nederlandse man kan best wel wat hulp gebruiken bij het uitkiezen van een geschikt en smaakvol cadeau voor een vrouw, en daarvoor is er nu speciale What Women Want app. De app (voor Apple en Android) is een geheugensteuntje voor elke man. De app maakt het mogelijk om diverse contacten aan te maken en hieraan voorkeuren en merken te koppelen, foto’s te maken van producten en deze te koppelen aan een persoon. Dat betekent dat de man in kwestie niet alleen de smaak, favoriete merken, shopadressen, kleuren en maten van zijn eigen vrouw of vriendin kan vastleggen, maar voor de dochters, moeders of secretaresses of andere belangrijke vrouwen is er voldoende plek.

Elk contact kan bovendien gelinkt worden aan verschillende data, zoals verjaardagen, jubilea of andere mijlpalen. Er zijn zowel producten als merken beschikbaar in diverse categorieën, zoals sieraden, kleding, parfum, weekendjes weg, muziek etc. Daarnaast is het mogelijk deze zelf aan te vullen en de wensenlijst van elke vrouw volledig te personaliseren.

Gerelateerde artikelen

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com