You are here: Home » Beauty » Test; AVEDA producten

Test; AVEDA producten

geschreven door Constance

Ik heb het al gezegd, mijn Ibiza vakantie was gelijk om een mooie gelegenheid om een aantal producten te testen. culture-clash-makeup Van AVEDA had ik ook het nodige in mijn koffer zitten, allereerst een aantal make-up producten uit de nieuwe CultureClash serie. Ik heb zelf de nourish-mint rehydrating lip glaze en de nourish-mint sheer mineral lip color getest en deze lipproducten geven je lippen niet alleen een mooie glans, maar je lippen worden ook nog verzorgd en beiden smaken (en ruiken) heel subtiel mint. Ik smeerde wel een speciaal lippenproduct voor in de zon onder de lipglaze en lipcolor want mijn lippen verbranden snel en dan krijg ik altijd last van losse velletjes. De petal essence eye definer en de petal essence single eye color zijn heel prettig om te gebruiken maar het zijn geen waterproof of waterresistant producten dus zwemmen en douchen gaat hier niet mee. Ik heb deze dan ook gebruikt in de avond tijdens het diner. stress fix body creme Verderd had ik, uit de Stress-Fix serie de nieuwe Stress-Fix Bodycrème en uit de Dry Remedy haarlijn de Dry Remedy Daily Moisturizing Oil, bij me. De Stress-Fix Bodycrème ruikt heerlijk naar lavendel en is een romige, dikke crème die je huid goed verzorgt na een dag strand en zee. Je huid droogt toch wel uit van de zon, en dat geldt ook het zoute zeewater (ja zo warm is het op Ibiza, ik heb regelmatig een duik moeten nemen). En na het douchen je huid insmeren met de Stress-Fix Bodycrème is echt super fijn, je voelt dat je huid de crème gelijk opneemt en je ruikt meteen lekker naar lavendel waardoor je ook nog eens ontspant. aveda dry remedy oil De Dry Remedy Daily Moisturizing Oil is geschikt voor elk haartype, alleen moet je bij fijn haar wel even opletten dat je het niet op je hoofdhuid doet, want dan wordt je haar slap en vettig. Maar voor de droge punten (zeker bij gekleurd haar) werkt het optimaal en ook ruikt ie heerlijk. Na een dagje strand droogt ook je haar vaak uit en als je de olie aan het begin van de dag opbrengt en aan het einde van de dag uitwast is, is je haar mooi zacht en glanzend en voelt je haar niet droog en dor aan. En je hebt aan een paar druppels genoeg.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com