You are here: Home » Interieurtips » Vintage of recycling?

Vintage of recycling?

geschreven door Constance

styling patty

Een van mijn grootste hobby’s is lekker “struinen” op een rommelmarkt. En dan niet door oude boeken of kleding ( daar ben ik een beetje vies van ) ,maar oude meubeltjes en woonaccessoires.

Kijken hoe je het kan pimpen met een likje verf en een mooi stofje. Waar kan ik het neerzetten, hoe kan ik het gebruiken. Zo heb ik in de loop der jaren al heel wat leuke vondsten op de kop getikt.

Bijvoorbeeld een oude sofa, die er niet uitzag en waarvan ik het losse kussen al meteen in de vuilnisbak heb gegooid.

sofa

Deze heb ik al meer dan 15 jaar geleden gekocht en heeft kort geleden zijn 3de nieuwe stofje gekregen. Zo kan je zo’n bankje aan je huidige interieur aanpassen.

Zo ook een oude stoel. Nieuw verfje erover en stofferen met een oude bontjas van mijn moeder en je hebt een hippe fauteuil.

stoel

Ook met kleine spulletjes waar een ander op uitgekeken is, kan je een leuk styling hoekje maken. “Vintage” heet dat tegenwoordig, ik noem het recyclen.

Zo ben je milieubewust bezig en heb je toch een persoonlijk interieur. Elk item heeft zo zijn eigen verhaal.

TIP:

Wat ook leuk is, om van je vakantie leuke souvenirs mee te nemen d.m.v. een mooie prent uit desbetreffend land of een stofje dat specifiek in dat land gemaakt is.

Lijst het in of maak daar leuke kussens van en je blijft herinnerd worden aan een mooie reis. Al deze tip’s maken dat je een persoonlijk interieur creëert waar een leuk verhaal aan vastzit.

Geschreven door De InterieurTipgever! Patty

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Op zoek naar de ideale loungestoel - Lifestylelady.nl 11 juli 2019 - 19:00

[…] je voor een loungestoel met houten poten of voor een metalen frame? En een kuipstoeltje zit heerlijk als je met een […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com