You are here: Home » Fashion » Ipanema lanceert nieuwe slippercollectie

Ipanema lanceert nieuwe slippercollectie

geschreven door Constance

Omdat we richting de zomer gaan (het is nu zelfs al een beetje zomer) is het altijd leuk om er een echt ‘zomer’ week van te maken. En dan mogen de teenslippers natuurlijk niet ontbreken. Morgen ben ik aanwezig bij de introductie van de nieuwe Ipanema collectie 2014 en deze collectie heet Always New. Always Ipanema.

In lijn met de nieuwste modetrend introduceert dit merk elk jaar meer dan honderd nieuwe modellen. Elk daarvan staan perfect voor de expressies van de schoonheid, vrouwelijkheid en de diversiteit van de Braziliaanse vrouw.

ipanema

Ook nu zijn ze weer trouw gebleven aan de ‘always new’ verplichting. Een van de huidige highlights is de Ipanema Pair of Three, waarbij een paar slippers niet bestaat uit twee maar drie slippers. Een Pair of Three heeft een basisslipper aan de ene voet en twee rechterslippers die met elkaar afgewisseld kunnen worden, wat zorgt voor een continue nieuwe look. Deze lijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren als roze, zwart en beige afgewerkt met opvallende gouden details.

In aanvulling op haar eigen creaties, werkt Ipanema samen met befaamde ontwerpers en modelabels uit haar thuisland. Daarnaast gaan ze ook verschillende partnerschappen aan om het merk wereldwijd verder uit te breiden. Als de officiële sponsor van Fashion Rio en Sao Paulo Fashion Week, versterkt Ipanema zijn band met mode door marketing initiatieven en de creatie van exclusieve modellen speciaal ontworpen voor elk evenement. In de kunst wereld, ondersteunt Ipanema Art Rio, een van de grootste ‘trade fairs’. Ipanemadraagt bij aan de magische carnaval parades en steunt ook initiatieven tijdens het traditionele straat carnaval. Aangezien muziek belangrijk is voor het merk zijn ze ook de officiële sponsor van Rock in Rio, ’s werelds grootste muziekfestival, waarvoor het merk een model heeft gelanceerd.

Ipanema is een eco-vriendelijk merk. Zo is de complete lijn van producten gemaakt van 100% recyclebaar materiaal, waarvan 30% al eerder is gerecycled. Ipanema maakt haar slippers van PVC, daardoor is elke slipper heerlijk zacht, flexibel en comfortabel. Het gebruik van PVC is milieuvriendelijk omdat er geen materiaal uit de natuur wordt gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com