You are here: Home » iPad » Gratis McAfee beveiligingssoftware

Gratis McAfee beveiligingssoftware

geschreven door Constance

Vanaf nu kan je gratis McAfee beveiligingssoftware, voor mobiele apparaten, downloaden (in 30 talen, incl. Nederlands). De gratis versie van McAfee’s beveiligingsapp voor Android heeft verbeterde beschermingsmogelijkheden en bevat, voor het eerst, hardwarematige beveiligingsfuncties in mobiele apparaten op basis van Intel-technologie. McAfee heeft onlangs ook McAfee Mobile Security for iOS gelanceerd, dat ook gratis te downloaden is in de Apple iTunes app store.

mcafee-mms

McAfee Mobile Security (downloaden via de Google Play Store), biedt nu complete bescherming tegen privacy- en beveiligingsdreigingen, zonder dat de consument daarvoor hoeft te betalen. Steeds meer gegevens worden bewaard en gedeeld op smartphones en tablets waarbij er bijna niemand eraan denkt om deze devices te beveiligingen.

McAfee Mobile Security is ontwikkeld met het oog op privacy en beveiliging. Het voorkomt inbreuk op de privacy, beschermt tegen dataverlies en identiteitsdiefstal, en biedt functies die helpen bij verlies of diefstal van het toestel. Verder biedt het beveiligingsfuncties op het gebied van anti-virus, app-bescherming, webbeveiliging en het filteren van telefoongesprekken en SMS-berichten.

Onlangs is ook McAfee Mobile Security for iOS-toestellen gelanceerd, met diverse beschermingsfuncties die tot nu alleen beschikbaar waren voor Android-gebruikers. Deze gratis software biedt iPhone- en iPad-gebruikers onder andere een sterk beveiligde digitale ‘kluis’ voor persoonlijke informatie, een beveiligingscamera, detectie van pogingen om de iPhone te ‘jailbreaken’, backupfunctionaliteit en meer.

ios macafee
De nieuwste versies van McAfee Mobile Security, ook de gratis versie, beschikken over diverse functies die je beschermen tegen kwetsbaarheden en helpen bij verlies of diefstal van een toestel. Met de nieuwe WiFi Security-functie kan je zonder zorgen verbinding maken met WiFi-netwerken, en je krijgt van McAfee een waarschuwing wanneer het netwerk waarmee je een verbinding willen maken riskant is of niet is beveiligd met een wachtwoord.

Bij diefstal of wanneer de software verdacht gedrag detecteert, zoals meerdere onsuccesvolle pogingen om een toestel te ontsluiten, kan je de nieuwe CaptureCam-functie aanzetten. Deze kan automatisch een foto nemen van de persoon die het toestel op dat moment vasthoudt. Deze foto wordt, samen met locatiegegevens, naar de toestel eigenaar gestuurd, zodat je kan zien wie het verloren of gestolen toestel in zijn of haar bezit heeft. De nieuwe SOS-functie slaat ook de laatst bekende locatie van een toestel op wanneer de batterij leeg raakt.

Tevens biest McAfee Mobile Security biedt de mogelijkheid om een toestel proactief te blokkeren en te beveiligen tegen malware, afkomstig van kwaadaardige applicaties en websites, met een minimale impact op de batterijlevensduur en de prestaties.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?