You are here: Home » Schoenen & laarzen » Bama introduceert Ultradunne Gel Liners

Bama introduceert Ultradunne Gel Liners

geschreven door Constance

Ik ben geen held met het lopen op hoge hakken en meestal krijg ik na verloop van tijd altijd last van de bal van mijn voet; deze wordt warm en branderig. Maar dat kan ook gebeuren met flatjes, stoere laarzen of sportieve sneakers zeker als je veel moet staan of lopen.

bama-gel-comfort-ultradunne-gel-zool

Maar met Bama’s nieuwe Ultradunne Gel Liners is dit verleden tijd, want deze zooltjes bieden zacht gelcomfort voor alle dames- én herenschoenen. De Ultradunne Gel Liners van Bama zijn ontwikkeld met innovatieve Air Cushion Technology. De zachte inlegzolen met schokdempende kussens zorgen voor verminderde druk op de voet. Daarnaast zorgen speciale luchtkanalen en de ideale lucht-gelverhouding voor rustgevende verlichting, precies waar het het meest nodig is, op de bal en hiel van de voet.

Bama Ultradunne Gel Liners zijn dunner dan gebruikelijke Gel Liners en passen in elke schoen, zelfs in de meest smalle vrouwen- of mannenschoenen. De bovenkant van de Gel Liner is gemaakt van zachte microvezels die voor een fris gevoel zorgen. Daarnaast wordt uitglijden voorkomen door de zelfklevende onderkant.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com