You are here: Home » Beauty » Murad lanceert 3 nieuwe producten

Murad lanceert 3 nieuwe producten

geschreven door Constance

Ik ga, als in de VS ben, altijd even heerlijk shoppen bij Sephora (zo jammer dat ze weg zijn uit Nederland) en ik koop daar altijd de Murad Skin Perfecting Primer (deze primer is perfect tegen een glimmende t-zone).

Ook in Nederland is Murad te koop (bij de Murad dépositaires) en hun lijn is uitgebreid met een 3-tal nieuwe producten.

stick

Als eerste is er de Essential-C Sun Balm Broad Spectrum stick (spf35) en ik ben zelf een reuze fan van zonnecrèmes in een stick want deze zijn perfect om mee te nemen in je tas. De stick geeft ook bescherming tegen UVA en UVB stralen en is ook prima voor water- en wintersport. Essential-C Sun Balm is onderdeel van de lijn Environmental Shield die de huid helpt bij haar herstel en vernieuwing, wanneer deze is beschadigd door teveel zon. Bovendien is deze lijn ontwikkeld om de huid tegen toekomstige schade te beschermen.

De formule bevat vitamine A, C en E die de huid van essentiële antioxidanten voorzien om haar te beschermen tegen vrije radicalen en dehydratatie. Broccoli-extract stimuleert de natuurlijke afweer tegen schade door UV-stralen en mandarijnboter sluit vocht in de huid en maakt haar heerlijk zacht.

MuraSol is de nieuwe een gepatenteerde technologie die de huid beschermt met een geavanceerd beschermingsniveau waarmee een stralende en jeugdige teint wordt behouden terwijl de huid wordt voorzien van een breed spectrum bescherming tegen UV-stralen en vrije radicalen. De ingekapselde antioxidanten worden door de toplaag van de huid opgenomen zodat een beschermende barrière ontstaat. MuraSol biedt dus een dubbele bescherming omdat de huid tegen zowel UV-stralen wordt beschermd als tegen vrije radicalen.
rapid
In de Murad anti-aging serie is er Murad Rapid Collagen Infusion, een nieuwe antirimpel formule voor een gezond collageen en hydratatieniveau. Rapid Collagen Infusion is een formule die rimpels aanpakt en veerkracht aan de huid geeft. Het stimuleert de collageen en elastineproductie en tegelijkertijd wordt een gezond hydratatieniveau van de huid behouden. Rapid Collagen Infusion is onderdeel van Age Reform en heeft klinisch bewezen dat fijne lijntjes en rimpeltjes zijn verminderd binnen 2 uur.

RapidCollagen Infusion is het ideale product voor mensen waarvan de huid verlies van stevigheid en soepelheid laat zien. De formule bevat Murads Collagen Support Complex dat een boost geeft aan de veerkracht van de huid en een gedehydrateerde huid opvult zodat rimpeltjes minder diep worden. Gevleugelde kelp, een zeewier, voorziet de huid van natuurlijk collageen en elastine. Murads Cellular Hydro-Lock complex, op basis van appel en linzenextract, vult de huid op en helpt om fijne lijntjes en rimpeltjes te vervagen.

Murads nieuwste innovatie uit de Age Reform lijn is gecreëerd om de huid er jonger uit te laten zien en juist daarom is Rapid Collagen Infusion de ideale aanvulling in het Muradsysteem waarbij uitwendige (op de huid) en inwendige (voeding en supplementen) verzorging worden gecombineerd.

lotion

Tenslotte is er nog een alles-in-een product; Renewing Cleansing Oil voor gezicht, ogen en lippen.
Hiermee worden make-up en onzuiverheden verwijdert terwijl vocht wordt ingesloten voor een zachte, soepele huid en is ontwikkeld om de huid te zuiveren, te revitaliseren en het vochtniveau van de huid in balans te brengen. Het product verstopt de poriën niet, is geformuleerd met een krachtige mix van botanische oliën, waadoor onzuiverheden en make-up op milde wijze worden verwijderd, zelfs oogmake-up. Het voorziet de huid bovendien van essentieel vocht zodat de huid wordt gerevitaliseerd en een droge, doffe of vale huid wordt opgepept. Renewing Cleansing Oil is onderdeel van de Resurgence lijn, de eerste complete lijn, die zich richt op de huid die onderhevig is aan hormonale huidveroudering.

In de jaren voor, tijdens en na de menopauze, neemt de collageenproductie in de huid dramatisch af. In bepaalde studies is aangetoond dat het verlies van collageen in de 5 jaar na de menopauze tot wel 30% kan bedragen. Door verlies van collageen gaat de huid verzakken en ontstaan rimpels. Murad Resurgence richt zich juist op deze vorm van huidveroudering o.a. door The Science of Cellular Water.

Renewing Cleansing Oil is ontwikkeld voor de huid met matige tot diepe rimpels, die verlies van elasticiteit laat zien en die droger en dunner wordt. Het combineert een aantal botanische oliën van de pitten van druiven, granaatappel, zonnebloem en een olijfextract voor het verlichten van droogheid en om de huid soepeler te maken. Daarnaast bevat het jojoba en zoethoutextract dat een craquelé-effect aanpakt en zoete amandelolie voor behoud van de vochtbalans om de huid te kalmeren en zacht te maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com