You are here: Home » Fashion » Karl Lagerfeld lanceert brillencollectie voor Specsavers

Karl Lagerfeld lanceert brillencollectie voor Specsavers

geschreven door Constance

Na Spijkers & Spijkers, Francisco van Benthum en Replay heeft Specsavers een nieuwe designer aan haar lijst met brillenontwerpers toegevoegd, nl. Karl Lagerfeld. De Specsavers collectie met merkmonturen wordt uitgebreid met een reeks fantastische modellen van de hand van de designer himself.

karl lagerfeld logo

De ontwerper die zelden zonder zonnebril gezien wordt, heeft een voorliefde voor eyewear. De Karl Lagerfeld collectie bij Specsavers bestaat uit 24 monturen en weerspiegelt zijn karakteristieke stijl door een vleugje urban glamour te combineren met een iconische klassieke twist. Lagerfeld combineerde zijn designtalent met zijn fashionervaring en creëerde op deze manier een hoogwaardige collectie voor mannen en vrouwen met een high-end look and feel waarbij duidelijk zijn signature (strak en rechthoekig) naar voren komt. De brillen zijn voorzien van een metalen Karl Lagerfeld-logo met een subtiele ‘K’ op de veren. Specsavers, altijd geïnteresseerd in interessante samenwerkingen op het gebied van fashion, greep deze kans dan ook met beide handen aan.

Karl Lagerfeld Specsavers

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com