You are here: Home » Beauty » Test; Hoofdkussen van BackJoy Posture Sleep

Test; Hoofdkussen van BackJoy Posture Sleep

geschreven door Constance

Jullie hadden nog een test van me tegoed, nl. de test van het speciale hoofdkussen van BackJoy Posture Sleep. Het nieuwe ledikant met schotelbodem (ipv. de bekend lattenbodem) is nog niet gearriveerd maar ik heb nu wel ruim 6 weken op het Posture Sleep kussen gelegen.

BackJoy Posture Sleep

En wat is dit een fijn kussen! Ik heb in het verleden heel veel kussen gekocht, geprobeerd en getest en dat heeft me handen vol geld gekost. Kijk met een IKEA kussen van euro 5,95 en waarbij na 1 maand blijkt dat ie niet lekker ligt, vind ik dat geen bezwaar maar dit is ook gebeurd met kussens van meer dan euro 100,00 en om deze dan zomaar in de kliko te gooien is echt kapitaal vernietiging en terugbrengen kan dus nooit.

Dus toen ik het aanbod kreeg van BackJoy Posture Sleep om hun, speciale, kussen te proberen zei ik gelijk volmondig JA. De Posture Sleep is een hoofdkussen dat uit verschillende materialen bestaat, waaronder traagschuim. (Ik heb in het verleden ook een volledig traagschuimkussen gehad maar het nadeel hiervan was dat ie in de winter keihard werd, ivm. het koude weer en in de zomer superzacht, doordat het te warm was.) Maar doordat er ook nog andere materialen in het kussen zitten blijft ie soepel genoeg om steun te blijven geven. Een ander euvel is vaak dat ik, ’s nachts, mijn kussen opnieuw moest ‘oppompen’ want het kussen was niet stevig genoeg. Ook met de Posture Sleep is dit gemakkelijk opgelost; ik duw aan de zijkant van het kussen voordat ik ga slapen en hij zit dan in de juiste stevige vorm en dat blijft gedurende de nacht ook zo. Hou je meer van een zacht kussen dan duw het gedeelte waarop je slaapt naar buiten en je kussen is dan plat en blijft ook plat. En tevens is de Posture Sleep geschikt voor rug- en zijslapers.

kussen

Het kussensloop heeft een zomer- en winterkant en de hoes waarin het kussen zit is zelf te wassen, evenals het kussen en gewoon in de wasmachine. Er zijn geen speciale kussenslopen te koop en ik vind dat wel een beetje jammer want al mijn eigen kussenslopen zijn veel te groot.

Conclusie: eindelijk heb ik een kussen gevonden waar ik perfect op slaap, zonder pijn in mijn nek of schouders bij het opstaan en niet te warm of te koud. Er is wel een nadeel: Testman wil er nu ook een, want hij heeft een paar keer, tijdens mijn afwezigheid, mijn kussen ingepikt en is ook verkocht.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com