You are here: Home » Fashion » JOSH V lanceert party collectie

JOSH V lanceert party collectie

geschreven door Constance
Josh V

De nieuwe Party Collection van JOSH V ‘The Black & Wild Collection’ is nu verkrijgbaar in geselecteerde winkels en online. Met deze verrassende collectie maakt ontwerpster Josh Veldhuizen een opvallende keuze, ze gebruikt namelijk voor het eerst zwarte items dit seizoen. Een gewaagde zet voor JOSH V, maar het zwart is goed balans door het gebruik van verschillende tinten wit, crème en grijs.
Josh Vgun_bag_blackjosh v jacket
De uitdagende party scene van de Roaring Twenties is een inspiratiebron geweest voor het ontwerpen van ‘The Black & Wild Collection’. Twenties invloeden zijn terug te zien in onder andere  de transparante en rijkversierde stoffen en handgemaakte applicaties. Daarnaast wordt er met deze JOSH V collectie ingespeeld op de zwart-wit-trend, waarmee deze collectie tijdloosheid, elegantie en klasse uitstraalt. Met ‘The Black & Wild Collection’ wijkt JOSH V voor het eerst af van de welbekende signature colors, door zwart toe te laten als basis-kleur in de collectie. Verder is gebruik gemaakt van met goud en zilver bewerkte luxueuze stoffen en opvallende materialen als faux fur. Ook keren de Gun bags terug in de collectie-kleuren van dit seizoen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com