You are here: Home » Gadget nieuws » De SlingGrip – speciale houder voor je Smartphone of Tablet

De SlingGrip – speciale houder voor je Smartphone of Tablet

geschreven door Constance

Ik ben altijd als de dood dat ik mijn Smartphone of Tablet, zeker met koude handen, laat vallen en dat ie dan in 1.000 stukjes kapot valt. En je hoeft het nog niet eens zelf te doen, want iemand anders kan tegen je aanlopen of je aanstoten.

slinggrip roze

En mobieltjes en tablets worden steeds dunner, gladder en groter en je gebruikt hem steeds meer; in het ov, op de fiets, tijdens een concert of in bad.  Maar als ie valt is ie stuk en daarom is de SlingGrip gemaakt. De SlingGrip heeft een groot aantal voordelen: Zo kan je met 1 hand navigeren, de SlingGrip pas op (bijna) elk model of hoesje, de SlingGrip is geschikt voor kinderen en volwassenen, foto’s en video’s maken wordt makkelijker door een stabiele grip. En de SlingGrip (in 8 kleuren) blijft niet haken in je broekzak of tas.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com