You are here: Home » Gadgets » Coca-Cola store geopend

Coca-Cola store geopend

geschreven door Constance
Coca-Cola store

Gisteren is de Coca-Cola Store geopend. Deze ‘Share a Coke’ store werd door GTST ster Ruud Feltkamp geopend en de reden is hiervoor is dat er 50 nieuwe voornamen op de Coca-Cola verpakkingen te vinden zijn.

Coca-Cola store

Sinds mei zijn de diverse flessen en blikjes gelabeld met de meest populaire Nederlandse voornamen en als vervolg op de 150 populairste namen zijn er 50 nieuwe populaire namen aan de lijst toegevoegd.

En dit is dan ook de belangrijke reden dat Coca-Cola, voor het eerst in Nederland, een eigen winkel heeft geopend. In deze speciale ‘Share a Coke store’ in de Kalverstraat (nr 101) in Amsterdam kan je vanaf t/m as. zondag 18 augustus op verschillenden manieren Coca-Cola beleven en delen met vrienden en familie. Er zijn allerlei activiteiten waarbij jouw voornaam of die van je familie of vrienden centraal staat.

Je kan 1 gepersonaliseerd blikje, op de labelmachines voor jezelf óf iemand anders laten maken en kan je op de foto met een gigantische Coca-Cola fles waarop ook je eigen naam staat, en deze kan je digitaal versturen. Verder kan je ook een flesje met 1 van de 200 populairste namen kopen en is het mogelijk om meer te weten te komen over deze Nederlandse voornamen, onder het genot van een lekker blikje ijskoude Coca-Cola.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com