You are here: Home » Accessoires » Je smartphone valt veilig met Tech21

Je smartphone valt veilig met Tech21

geschreven door Constance

Eergisteren heb ik de speciale Impactology Kit van Tech21 ontvangen. In deze kit zit, behalve de speciale Impact Band Case (in mijn geval voor mijn Samsung telefoon), ook een pakket waarmee ik kan testen hoe de technologie van Tech21 precies werkt.
Tech21

De Tech21 Impact Band Case is gemaakt van een speciaal materiaal D30 genaamd en D30 kan schokken absorberen op het moment dat je telefoon valt. Maw. het materiaal is zacht op het moment dat je dit zachtjes gebruikt maar zodra er meer druk uitgeoefend wordt, wordt het keihard. Ik heb een klein potje met D30 gekregen en in de zachte vorm is het zacht balletje maar als ik dit balletje met kracht op de grond gooi werd ie zo hard als een stuiterbal. De moleculen in het materiaal veranderen van eigenschap zodra je telefoon valt en wordt de schok geabsorbeerd en hierdoor blijft je smartphone heel. Als je met een hamer op het balletje slaat voel je gelijk dat het zachte balletje transformeert in een hard schijf.

Op de YouTube video kan je dit proces uitvoerig bekijken:
[youtube]http://youtu.be/6rRs4dheImE[/youtube]

Tech21 heeft niet alleen covers voor diverse merken Smartphones maar ook zijn er speciale hoezen die geschikt zijn voor de iPad, iPad, diverse merken tablets en MacBooks. En allemaal geven ze dezelfde bescherming als mijn Impact Band Case. Bij Hoesjes.nl kan je terecht voor de Tech21 modellen.tech21-t21-1783-d3o-impact-band-bumper-clear-samsung-i9300-galaxy-s-iii

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com