You are here: Home » Fashion » Primark Jeans collectie

Primark Jeans collectie

geschreven door Constance
Primark jeans

De Primark Jeans collectie ligt deze maand in de winkel. Want ook dit najaar is jeans en denim een belangrijk onderdeel van diverse fashioncollecties.

Primark jeans

Primark heeft haar beste denim collectie ooit en hiermee ga je stijlvol de herfst en winter in, of je nu de voorkeur geeft aan de relaxte boyfriend-look of liever je rondingen accentueert met een skinny. En behalve jeans heeft Primark ook denim jasjes, blouses en gilets in.

Nieuw in de denimcollectie van Primark is Tech Stretch, een revolutionaire technologie die je vormen lift waar het nodig is en bovendien de hele dag zijn ideale pasvorm behoudt. De stof biedt maximale stretch, waardoor je tot enkele maten slanker lijkt. En om je look af te maken shop je gelijk een aantal bijpassende kledingstukken, zoals een stoer motorjack, een lekker t-shirt, enkellaarzen en opvallende riem. jurkgilet

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com