You are here: Home » Shoppen » Philomijn pop-up store in Arnhem

Philomijn pop-up store in Arnhem

geschreven door Constance

Ik heb in het verleden al meerdere malen een artikel geschreven over het fantastische tassenmerk PHILOMIJN en dit succesvolle Oosterbeekse label PHILOMIJN presenteert tijdens MoBA 13 haar collectie tassen, accessoires en woonaccessoires in een Pop-up Store in modezaak ‘by Maeve’ in de Koningstraat 15 te Arnhem.

philomijn

De tijdloze ontwerpen van PHILOMIJN worden gedurende de Biënnale op bijzondere wijze getoond in deze speciale tijdelijke MoBA Pop-up Store. De winkel toont een compleet beeld van merk, nog nooit waren er zoveel ontwerpen bijeen als bij by Maeve. De shop wordt volledig ingericht naar inzicht en stijl van de ontwerpster; de wereld van PHILOMIJN. De PHILOMIJN Pop-up is er nog t/m 21 juli.

PHILOMIJN brengt Dutch designed en -made accessoires in een stijl die stoer en clean combineert. De collectie ademt sereniteit en natuurlijkheid. Tijdens MoBA presenteert PHILOMIJN haar volledige collectie van robuuste tassen, portemonnees, kussens, tijdschriftmanden, shawls, handschoenen, ceintuurs en sleeves voor tablet, telefoon en laptop. PHILOMIJN is ook aanwezig op de Arnhemse Stockdagen (27 t/m 30 juni) en Dutch Design Markets gedurende de Arnhem Mode Biënnale.

PHILOMIJN heeft een eigen, herkenbare identiteit, een stijl die vrouwelijk en stoer tegelijk is. De ontwerpen zijn stijlvol en tijdloos vormgegeven met oog voor detail. Alle producten van PHILOMIJN worden met de hand in Nederland gemaakt. In geselecteerde ateliers wordt ieder product met aandacht door vakmensen vervaardigd. Hierdoor is een constante kwaliteit gegarandeerd en kan er het hele jaar door snel geleverd worden. Wie een PHILOMIJN product in bezit heeft, heeft hiermee bijzonder en duurzaam Dutch Design.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com